Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel İstifa Süresi ve Sayısı Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hudavendigar" data-source="post: 314624" data-attributes="member: 67994"><p>Kıymetli hocam, istifa süreciyle alakalı olarak yazdığınız faydalı yazıyı okudum.Müsaadenizle size bir şey sormak istiyorum. Bir devlet üniversitesinde üç yıldır 50d kadrosuna bağlı araştırma görevlisi olarak görev yapıyorum. Doktora tezimi tamamladım.Ekim ayının sonuna kadar savunmayı planlıyorum. Bu arada üniversitem, 50d kadroluları 33a'ya geçirmiyor. Ben de diğer üniversitelerin öğretim üyesi kadrolarını takip ediyorum.İki sorum var.</p><p>1)Tezimi savunduğumda 50d kadrosuyla ilişiğim kesilecek. İlişiğin kesilmesi, başka bir akademik kadroya girmek için tehlike teşkil ediyor mu? Çevremdekiler, ilişiğin kesilmesinin, disiplin sorunu, itaatsizlik yapmışım gibi algılanacağını söylediler. Acaba tezi savunmadan birkaç gün önce istifa mı etmeliyim? İstifa, ilişik kesilmesinden evla mıdır? Sizce ne yapmalıyım?</p><p>2)Aralık ayında başka bir devlet üniversitesinde yrd. doç kadrosu açılacak.Bu süreye kadar ben inşallah doktor unvanımı almış olacağım. Kendi üniversitem ilişiğimi kesmiş olacak.Yahut istifa etmiş olacağım.Acaba ilişik kesilmesi ya da istifa etmiş olmak, devlet üniversitesinde yardımcı doçent kadrosuna atanmama mani olur mu?</p><p>Hürmetlerimle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hudavendigar, post: 314624, member: 67994"] Kıymetli hocam, istifa süreciyle alakalı olarak yazdığınız faydalı yazıyı okudum.Müsaadenizle size bir şey sormak istiyorum. Bir devlet üniversitesinde üç yıldır 50d kadrosuna bağlı araştırma görevlisi olarak görev yapıyorum. Doktora tezimi tamamladım.Ekim ayının sonuna kadar savunmayı planlıyorum. Bu arada üniversitem, 50d kadroluları 33a'ya geçirmiyor. Ben de diğer üniversitelerin öğretim üyesi kadrolarını takip ediyorum.İki sorum var. 1)Tezimi savunduğumda 50d kadrosuyla ilişiğim kesilecek. İlişiğin kesilmesi, başka bir akademik kadroya girmek için tehlike teşkil ediyor mu? Çevremdekiler, ilişiğin kesilmesinin, disiplin sorunu, itaatsizlik yapmışım gibi algılanacağını söylediler. Acaba tezi savunmadan birkaç gün önce istifa mı etmeliyim? İstifa, ilişik kesilmesinden evla mıdır? Sizce ne yapmalıyım? 2)Aralık ayında başka bir devlet üniversitesinde yrd. doç kadrosu açılacak.Bu süreye kadar ben inşallah doktor unvanımı almış olacağım. Kendi üniversitem ilişiğimi kesmiş olacak.Yahut istifa etmiş olacağım.Acaba ilişik kesilmesi ya da istifa etmiş olmak, devlet üniversitesinde yardımcı doçent kadrosuna atanmama mani olur mu? Hürmetlerimle... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel İstifa Süresi ve Sayısı Hakkında