akademisyenlik / azami süre ilişkisi

DELİKANLI

Kısıtlanmış Üyelik
merhabalar akademisyenlik yaparken , azami süre (3 yıl) geçtiğinde nasıl bir işleme tabi olunur. azami süre geçtiğinden harç öderim ancak atılma yok, peki bu durumda görevime son verilebilir mi?? (not: görev yeri ile tezli program farklı kurumlarda)

bigpoint

Öğrenci
merhabalar akademisyenlik yaparken , azami süre (3 yıl) geçtiğinde nasıl bir işleme tabi olunur. azami süre geçtiğinden harç öderim ancak atılma yok, peki bu durumda görevime son verilebilir mi?? (not: görev yeri ile tezli program farklı kurumlarda)

GÜNCEL.. bende merak ediyorum bu soruyu.
bilen bir hocamız bizi aydınlatırsa çok iyi olur.. ( 33-a lıyım ) [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] [MENTION=8148]Gamze[/MENTION]

ran

Doçent
Bizdeki 33/a'lılar atılmadı. Yanlış bilmiyorsam onlar için bir sınırlama belirtilmemiş, fakültelere bırakılmış. Zaten her türlü isteseler ilişik keserler. Hatta biri 4 yılda bitirdi. Yüzsüz bir de doktora başvurularının olduğu tarihte master savunmasına girdi, doktora başvurularını "kaçırdı". 1 yarıyıl "yattı".

omarfako2

Öğrenci
Benim bildiğim kadarıyla 35.md ile görevlendirilmişseniz (ÖYP ile veya cari usülle girmiş olmak fark etmiyor) y.lisans için 3 yıl doktora için 6 yıl süreniz var. Bu süreler dahilinde bitiremezseniz hem kadro ile hem de eğitim gördüğünüz kurumla ilişiğiniz kesiliyor. Ardından da senetler devreye giriyor.

bigpoint

Öğrenci
Benim bildiğim kadarıyla 35.md ile görevlendirilmişseniz (ÖYP ile veya cari usülle girmiş olmak fark etmiyor) y.lisans için 3 yıl doktora için 6 yıl süreniz var. Bu süreler dahilinde bitiremezseniz hem kadro ile hem de eğitim gördüğünüz kurumla ilişiğiniz kesiliyor. Ardından da senetler devreye giriyor.
35 değil hocam.
Git gel ;)