Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi Mağduriyeti

Academician67

Öğrenci
AAA Üniversitesi SS İşletme Fakültesi Mağduriyeti

AAA Üniversitesi SS İşletme Fakültesinin açmış olduğu bahar yarı yılı Turizm İşletmeciliği yüksek lisans sınavına başvuru yaptım. Bilim sınavından başarılı olabilmem için çokta yüksek bir puan almam gerekmiyordu. 21.01.2020 tarihinde sınava girdim ve başaralı olduğumu düşünüyordum.Sorular bildiğim yerlerden gelmişti. 31.01.2020 tarihinde açıklanacağı söylenen sonuçlar 30.01.2020 tarihinde enstitü sistemine girildi. Başarısız olduğum yazıyordu benimle birilikte diğer 30 kişidende geçebilen kimse yoktu. Ayrıca aynı ana bilim dalının yabancı uyruklu öğrenci mülakatındada başarılı olan bir aday bile yoktu. Sistemde bir hata olduğunu ertesi günü düzeltileceğini düşünürken resmi açıklamının yapılacağı tarihin belirttiği saat geldi geçti hala bir değişiklik yok. Anladğım kadarıyla herhangibi bir hata durumu söz konusu değil. Araya hafta sonu girmesi nedeniylede üniversite ile iletişime geçemiyorum. Hakkımızın yenildiğini düşünüyorum niye böyle bir eylemde bulunduklarını anlayabilmiş değilim. Madem kimseyi almayacaksınız neden ilan yayınlarsınızki ne maddi zorluklarla geldik oralara ne emeklerimiz boşa gitti yarım dönemimiz hiç oldu. Bu konu ile ilgili ne yapabilirim. Yön göstere bilecek biri çıkarsa sevinirim.

Son düzenleme: