Akdeniz universitesi yuksek lisans

firat04

Öğrenci
Arkadaslar merhaba akdeniz universitesi sonbahar donemi yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum ama arastirdim biraz bilim sinavi var. Bu bilim sinavinda sonradan mulakat var mi yoksa sadece sinav yapip oyle mi aliyorlar. Simdiden tesekkurler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osman0735

Öğrenci
Arkadaslar merhaba akdeniz universitesi sonbahar donemi yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum ama arastirdim biraz bilim sinavi var. Bu bilim sinavinda sonradan mulakat var mi yoksa sadece sinav yapip oyle mi aliyorlar. Simdiden tesekkurler

merhaba, bölüme göre değişir bilim sınavı + mülakat olan birkaç bölüm var sanırım. Ama genelde sadece bilim sınavı oluyor. Hangi enstitüyü sordunuz bilmiyorum ama sosyal bilimler için böyle.

firat04

Öğrenci
Hocam oncelikle teseskkur ediyorum cevabiniz icin. Kamu yonetimi icin soruyorum bilginiz var mi bu bolum icin

A

Akademik Forum

Guest
kamuda sadece mülakat var. eğer başvuran sayısı 100'ü geçerse test usulü bir bilim sınavı yapılır sadece. aksi halde 3 kişilik bir juri yaklaşık 1.5-2 dakikalık mülakat yapar. artık şansınıza nasıl sorular gelirse...

firat04

Öğrenci
Eyvallah hocam en son alima baktim kamu yoktu ama genel fikir olustu tesekkurler