ALES 2012 Sonbahar Sonucumu Görüntüleyemiyorum

irfan-online

Öğrenci
merhabalar herkese,
2012 yılında girdiğim ales sınavının sonucunu görüntüleyemiyorum. sonuc.ais.osym.gov.tr adresine girip kullanıcı adı ve şifremi yazıp girmeye çalıştığımda "Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz." ibaresi çıkıyor. aranızda bu sorunla karşılaşan var mı? nedeni ne olabilir?

cukurova82

Öğrenci
merhabalar herkese,
2012 yılında girdiğim ales sınavının sonucunu görüntüleyemiyorum. sonuc.ais.osym.gov.tr adresine girip kullanıcı adı ve şifremi yazıp girmeye çalıştığımda "Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz." ibaresi çıkıyor. aranızda bu sorunla karşılaşan var mı? nedeni ne olabilir?

Sen öyle deyince heyecanlanıp baktım kayıp mı oldu puanlar diye.:ambivalence: Lakin mevcut benimki. https://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx bu linkten bak istersen; ais.osym.gov.tr yerine

irfan-online

Öğrenci
oradan bakıyorum. ayrıca sisteme giriş yaptığımda fotoğrafımı da göremiyorum fakat diğer kimlik bilgilerim aynen orada duruyor. ayrıca o zamanlar kıbrıs vatandaşı olduğum için yu numarasıyla girmiştim. 2013'te tc kimliği aldım. yani yeni bir tc kimlik numaram var artık. sizce görüntüleyememe nedenim bu olabilir mi? yarın osym merkezine gidip bilgi alcam ama sizce sınav sonucumun onların arşivinde bulunamama ihtimali var mı?

cukurova82

Öğrenci
oradan bakıyorum. ayrıca sisteme giriş yaptığımda fotoğrafımı da göremiyorum fakat diğer kimlik bilgilerim aynen orada duruyor. ayrıca o zamanlar kıbrıs vatandaşı olduğum için yu numarasıyla girmiştim. 2013'te tc kimliği aldım. yani yeni bir tc kimlik numaram var artık. sizce görüntüleyememe nedenim bu olabilir mi? yarın osym merkezine gidip bilgi alcam ama sizce sınav sonucumun onların arşivinde bulunamama ihtimali var mı?

Tamamen uyruk değişikliğinden olduğunu düşünüyorum; bence hemen git çünkü bilgi güncelleme vb isteyeceklerdir. Sonuçları iç etmeleri söz konusu olmaz bence; daha doğrusu olmamalı, olamaz... savaş sebebi.. pardon pardon hukuk devletiydi değil mi :) dava sebebi diyelim

irfan-online

Öğrenci
belki de yu numaramı yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama en kötü ihtimalle isim soyisimden bulurlar diye düşünüyorum. olmadı bi daha gircem yapcak bişey yok malesef :/ daha önce kimsenin başına gelmeyip bir tek benim başıma gelmesi daha da sinir bozucu...