Ales 2014 Başvuru Eğitim Bilgileri Kısmı

metuelt

Öğrenci
Merhabalar, benim acil bir sorum var. Ales'e başvuru yapmak için sisteme girdim fakat eğitim bilgilerim görünmüyor. Üniversiteden yeni mezun oldum ve şu anda yurtdışındayım. Kılavuzu okuduğumda " eğitim bilgileri alanında hiçbir bilgi bulunmayan adayların eğitim bilgileri, istedikleri takdirde, Sınav Koordinatörlükleri tarafından belgeye dayalı olarak alınacaktır " ifadesini gördüm. Fakat, başvuru sayfasındaki yardım kısmında "ilgili eğitim bilgisi ÖSYM sisteminde kayıtlı değilse aday işlemleri sisteminden sınava başvuramazsınız" yazıyor. Başvuru merkezine şahsen gitme imkanım yok, eğitim bilgileri gözükmeden de sınava başvurabilir miyim? Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim, teşekkürler.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhabalar, benim acil bir sorum var. Ales'e başvuru yapmak için sisteme girdim fakat eğitim bilgilerim görünmüyor. Üniversiteden yeni mezun oldum ve şu anda yurtdışındayım. Kılavuzu okuduğumda " eğitim bilgileri alanında hiçbir bilgi bulunmayan adayların eğitim bilgileri, istedikleri takdirde, Sınav Koordinatörlükleri tarafından belgeye dayalı olarak alınacaktır " ifadesini gördüm. Fakat, başvuru sayfasındaki yardım kısmında "ilgili eğitim bilgisi ÖSYM sisteminde kayıtlı değilse aday işlemleri sisteminden sınava başvuramazsınız" yazıyor. Başvuru merkezine şahsen gitme imkanım yok, eğitim bilgileri gözükmeden de sınava başvurabilir miyim? Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim, teşekkürler.

Arkadaşlar Aynı Soru Defalarca Soruluyor; ÖSYM Eğitim Bilgilerinizi Güncellemek Zorunda Değilsiniz. Sadece Fotoğraf Sorunu Olanlar ÖSYM Merkezlerinden Başvuru Yapacaktır, Netten Başvurunuz Onaylanıyorsa Boşuna Uğraşıp Zaman Kaybetmeyin Sonucunuz Hiç Bir Şekilde Etkilenmez.

metuelt

Öğrenci
Cevap için çok teşekkür ederim, konuyu açmadan önce baktım sorulmuş mu diye ama aceleyle dikkatimden kaçtı heralde. Kolaylıklar dilerim, iyi akşamlar.

A

Akademik Forum

Guest
ödemeyi yaptım ama boyle bir sorun var

GvjyNy.jpg

Nazmi hocam merhabalar şöyle bir resim ekledim normalde 8 adim var ama ben 7. adımda takılı kalıyorum aşağıdaki eksikleri guncelleyin diyor ama bakıyorum eksik yok gene dönüyorum normal onizleme onay kısmına gecemiyorum

Buda odeme yaptım kayıt görüntüle oluyor ama onay kısmı çıkmıyor sorun olur mu acaba?

Gamze

Administrator
Nazmi hocam merhabalar şöyle bir resim ekledim normalde 8 adim var ama ben 7. adımda takılı kalıyorum aşağıdaki eksikleri guncelleyin diyor ama bakıyorum eksik yok gene dönüyorum normal onizleme onay kısmına gecemiyorum

Buda odeme yaptım kayıt görüntüle oluyor ama onay kısmı çıkmıyor sorun olur mu acaba?

Fotoğrafınızın geçerlilik süresi dolmuş olabilir mi? Fotoğrafınızın altında bir geçerlilik süresi var o dolduğu içn belki böyle bir uyarı almışsınızdır.

ran

Doçent
GvjyNy.jpg

Başvuru yapmışsınız. Daha sonra güncelleme yapmak için sayfaya giriyorsunuz. Ama hiç bir değişiklik yapmadan onay sayfasına gittiğiniz için sistem doğal olarak "bilgi değişikliği yok ki güncelleme olsun" diyor.

recep_2015

Öğrenci
merhaba arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacımız var.

arkadaşım bu sayfada takılı kaldı han 4 yıllık kamu yönetimi mezunu 2 yıl devam edip öğretim üyesi kalmak istiyor burada hangisini tercih etmeliyiz ?