Ales Basvuru Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XX06

Öğrenci
Merhabalar yds için tüm arkadaslarım ösym koordınatorlugune gıdıp mezun olmalarına ragmen egıtım bılgılerı okuyor gozuktugu ıcın degısıtırme yaptılar. Ben gitmemiştim sımdı de bende okuyor olarak gozukuyor . Bu durumu degıstırmek ıcın ne yapmam lazım . Ales icin degıstırme yapmam lazım mı ? :ambivalence:

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhabalar yds için tüm arkadaslarım ösym koordınatorlugune gıdıp mezun olmalarına ragmen egıtım bılgılerı okuyor gozuktugu ıcın degısıtırme yaptılar. Ben gitmemiştim sımdı de bende okuyor olarak gozukuyor . Bu durumu degıstırmek ıcın ne yapmam lazım . Ales icin degıstırme yapmam lazım mı ? :ambivalence:

bende aynı konuda sıkıntı yaşıyorum.Mezunum ama hala lisansta okuyor görünüyorum

En az 20 kere aynı duyuruyu yaptık arkadaşlar :) eğitim bilgileri önemli değil, ilkokul mezunu yazsada sorun yok. Ne puanınızı ne de başvuracağınız kurumu vs. etkiliyor gereksiz bir ayrıntı o kadar, değiştirmenize gerek yok.

Dİlerseniz şu konudan devam edebilirsiniz: http://www.akademikpersonel.org/ale...ales-2014-basvuru-egitim-bilgileri-kismi.html

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...