ales deneme sınavı tavsiyeleri

foxman

Öğrenci
Merabalar ales deneme sınavı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Hangi yayınların denemeleri sizce daha iyi şuanda fikri olan paylaşabilir mi?

eylül

Öğrenci
Pegem in denemesini öneririm... çözümleri içeren kitapçığı olması da avantaj...güvender in 10 lu denemesini aldım, eski sisteme göreymiş alırken fark etmedim , çözmeye başladım ama pek beğenmedim... şimsilik bu kadar:)

S

sedation

Guest
ben pegemin kpss soru bankasını beğenmeyerek ales deneme setini almadım.Güvender 2011 müfredata uygun 11 fasikül denemesini çözüyorum şu an.ama mantık sorularında yediiklimle yarışamıyor tabikide..Genel olarak birçok yayından ii,ama en iyisi diil sanırım

minetrgt

Öğrenci
Bence Yediiklimi almalısın gercekten cok iyi...deneyenler varsa bılırler.cozumlerın oldugu kıtapta yanında zaten 10 lu deneme seti

foxman

Öğrenci
yediiklimi aldım çözüyorum aslında güzel denemeler tek dezavantajı belli başlı soruları her denemesinde değiştirip değiştirip koymuşlar.bende farklı kaynak arayışına girdim sınava kadar nekadar farklı kaynaktan yararlanırsm okadar iyidir diye:)

abdulkadirda

Öğrenci
ben neredeyse her yayının deneme setini çözdüm bana göre en iyisi ihtiyaç yayınları tam ösym formatı çoğu yayınlar özensiz hazırlanmış ve ösym formatına uygun değil ama ihtiyacınki emek verilerek hazırlanmış belli ayrıca konu anlatımlısı da güzel 1500 sayfa ve icinde cd si var bazı soruları cd den anlatıyor her aradığını buluyorsun