Ales EA'tan nasıl 90 alınır biri bana anlatsın !

master07

Öğrenci
Bizim sayısal 2 yi çözmwmiz haksızlık. Süre yetmiyor söz1 ve say1 yaparak 90 alınır mı? Standart sapmaya göre nasıl çalışmalı 10 tane sayısal 2 yapacağıma 2 tane sayısal 1 yaparım demek ne derece doğru sayısal 2 siz olmaz mı?
Cari alımlar için en az 90 gerekli nasıl olacak?

Mr December

Baş Editör
Bizim sayısal 2 yi çözmwmiz haksızlık. Süre yetmiyor söz1 ve say1 yaparak 90 alınır mı? Standart sapmaya göre nasıl çalışmalı 10 tane sayısal 2 yapacağıma 2 tane sayısal 1 yaparım demek ne derece doğru sayısal 2 siz olmaz mı?
Cari alımlar için en az 90 gerekli nasıl olacak?

Söz 1 ile Say 1 den 47 net falan yaparsanız 85'e yaklaşırsınız. Bunun üstüne say2 den 10 net yaparsanız eğer 90 eder.

relaxy

Doçent
sayısal 2 testinde sayısal 1 testine oranla daha kolay min. 10 adet soru zaten bulunur ve bunları net yaparsanız ve say2 testi net sayınızı 20 civarı yapmanız durumunda say1 ve söz1 den 45'er net yapmanız size yetecektir...

relaxy

Doçent
#akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam #akademikzam

master07

Öğrenci
nasıl bir sistem getirmişler yaa resmen eşit ağılıkçılr hiçe sayılmış sayısalcı zaten say1-2 ye hakim rahat fulleyebilir sözelcide söz1-2 ye hakim o da fulleyebilir peki biz ne yapalım yaa

zaman sorununu çözmek için neler yapılabilir kasımdaki sınavda sadece say1 ve söz 1 yapıp fullemek için çalışıcam süre yeterse say2 ye dokunurum heralde evet zaman sorunu için çözümler NELERDİR?

Mr December

Baş Editör
nasıl bir sistem getirmişler yaa resmen eşit ağılıkçılr hiçe sayılmış sayısalcı zaten say1-2 ye hakim rahat fulleyebilir sözelcide söz1-2 ye hakim o da fulleyebilir peki biz ne yapalım yaa

zaman sorununu çözmek için neler yapılabilir kasımdaki sınavda sadece say1 ve söz 1 yapıp fullemek için çalışıcam süre yeterse say2 ye dokunurum heralde evet zaman sorunu için çözümler NELERDİR?

Hocam sayısalcı say1 le say 2 yi fullese 80 de kalıyor maalesef. Sayısalcılar en şanssız durumda çünkü matın ağırlığı %35 ken Türkçenin ağırlığı %30. Ha mat yapılmış ha Türkçe, aynı kefeye geliyor.

master07

Öğrenci
doğrudur hocam en arlı sözelciler bu işte napacam bilmiyorum valla szöelden korkum yok sadece mat 1 çalışsam yeterli olur heralde

soru bankası mı yaprak test mi önerirsiniz hocam say 1 için? bir de hangi yayınevi

- - - Güncellendi - - -

süre yönetimi konusunda fikri olan var mı?

Cashmere

Araştırma Görevlisi
doğrudur hocam en arlı sözelciler bu işte napacam bilmiyorum valla szöelden korkum yok sadece mat 1 çalışsam yeterli olur heralde

soru bankası mı yaprak test mi önerirsiniz hocam say 1 için? bir de hangi yayınevi

- - - Güncellendi - - -

süre yönetimi konusunda fikri olan var mı?

Süre sıkıntısı için deli gibi deneme çözmenizi öneririm. Ve denemelerinizi 2,5 saat üzerinden çözün...

omarfako2

Öğrenci
Bana kalırsa en şanssız grup EA. Sayısalcılar gibi say 1, say 2 ve söz 1 çözüyoruz. Sadece katsayılarımız farklı. Mümkün değil süre yetişmiyor. Saçma sapan bir sistem oldu eski sistem daha iyiydi. 80 türkçe 80 matematik çözüyorduk süre yetiyordu. Şimdi 100 tane sayısal 50 tane sözel çözmemiz gerekiyor. Ben bir eşitağırlıkçı olarak sözeli sayısaldan çok daha hızlı çözüyorum. Dolayısıyla sözelden arttırdığım süreyi sayıysalda kullanıyordum. Ama şimdiki sistemde sözeli ne kadar hızlı bitirsem de sayısal 2'nin son 25 sorusana bakamıyorum bile. Bu sistem de en yüksek aldığım puan 82. En şanslı grubun da sözelciler olduğu aşikar. Sİstem bir değişti sözelcilerin puanları tavan yaptı. Kendi arkadaşlarımdan biliyorum. Eski sistemde 70'i geçemeyenler 80 üstünde puan aldılar.