Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES Hazırlığı Nasıl Gidiyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="echarri" data-source="post: 139687" data-attributes="member: 30384"><p>arkadaşlar bende beyaz kalem 5 li aldım hataları çok ve bu hatlar yanıltıcı biçimde çok kişiye yanlış yönlendirebilir onun haricinde ihtiyac alesi 12 den vuracağım çözüyorum o kısmen daha ve son olarakda yediiklim konu anlatımlı var netlerim say-1 48 dogru say-2 46 dogru ve türkçe de 42-48 arası doğru geliyor bilmiyorum kaç puan eder ama dikkatsizliğimin önüne geçebilirsem hedeflediğim netlere inşallah ulaşabilirim.Dikkat konusunda tavsiye verebilecek varsa minnettar kalırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="echarri, post: 139687, member: 30384"] arkadaşlar bende beyaz kalem 5 li aldım hataları çok ve bu hatlar yanıltıcı biçimde çok kişiye yanlış yönlendirebilir onun haricinde ihtiyac alesi 12 den vuracağım çözüyorum o kısmen daha ve son olarakda yediiklim konu anlatımlı var netlerim say-1 48 dogru say-2 46 dogru ve türkçe de 42-48 arası doğru geliyor bilmiyorum kaç puan eder ama dikkatsizliğimin önüne geçebilirsem hedeflediğim netlere inşallah ulaşabilirim.Dikkat konusunda tavsiye verebilecek varsa minnettar kalırım [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES Hazırlığı Nasıl Gidiyor?