Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES Mantık Kitap Tercihi 3 Tanesinden 1i Hangisi Olmalı ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 372222"><p>bu 3 mantık kitabı da elimde var benim. ve çözdüm de intibak genelde çıkmış sorulara ağırlık vermiş. kesinlikle önermem. isa güleç ise zaten sözel mantık. matematus da sayısal mantığa çok ağırlık vermemiş ama matematus sayesinde sözel mantık uzmanı olabilirsin ama sayısal mantıkta sana pek birşey katmaz bence. eğer sayısal mantık sorularında çok zayıfım dersen sana kesinlikle körfezi öneririm. bu kitapla kendini geliştirirsin bol da örnek çözersin ama bu kitap sadece sayısal mantık çalışmaya başlamak için uygun bir kitap olabilir çünkü içinde çok zor sorular yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 372222"] bu 3 mantık kitabı da elimde var benim. ve çözdüm de intibak genelde çıkmış sorulara ağırlık vermiş. kesinlikle önermem. isa güleç ise zaten sözel mantık. matematus da sayısal mantığa çok ağırlık vermemiş ama matematus sayesinde sözel mantık uzmanı olabilirsin ama sayısal mantıkta sana pek birşey katmaz bence. eğer sayısal mantık sorularında çok zayıfım dersen sana kesinlikle körfezi öneririm. bu kitapla kendini geliştirirsin bol da örnek çözersin ama bu kitap sadece sayısal mantık çalışmaya başlamak için uygun bir kitap olabilir çünkü içinde çok zor sorular yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES Mantık Kitap Tercihi 3 Tanesinden 1i Hangisi Olmalı ??