ALES Matematik Bölümü Hakkında Önerileriniz

gnl.

Öğrenci
arkadaslar merhaba :) suan 4. sınıf ısletme oğrencısıyım ve kasım ayındakı alese gırecegım.sözelim ne kadar ıyı olsada matematıgım vasat sadece sozel yaparak ea dan 60 aldım 70 ve uzerı almak ıstıyorum.matematıkten bana onerebılecegınız nelerdır? daha cok netten vıdeolu anlatım dınleyerek çalışmak ıstıyorum bana onerebılecegınız ales matematık anlatan sıtelerın lınkını.konu anlatımlı sağlam kıtapları soylermısınız lutfen :) sımdıden teşekkür ederım :)

Sercan

Profesör
arkadaslar merhaba :) suan 4. sınıf ısletme oğrencısıyım ve kasım ayındakı alese gırecegım.sözelim ne kadar ıyı olsada matematıgım vasat sadece sozel yaparak ea dan 60 aldım 70 ve uzerı almak ıstıyorum.matematıkten bana onerebılecegınız nelerdır? daha cok netten vıdeolu anlatım dınleyerek çalışmak ıstıyorum bana onerebılecegınız ales matematık anlatan sıtelerın lınkını.konu anlatımlı sağlam kıtapları soylermısınız lutfen :) sımdıden teşekkür ederım :)

Merhaba başlığınızı, konunun içeriğine göre yeniden düzenledim. :) Youtube'da Matematik konu anlatımı hakkında çok sayıda video mevcut. Bende youtube'dan çalışarak hazırlanmıştım :) Benim favorim Şenol Hoca'dır :nevreness: Anlatımı çok güzel. İsterseniz bir bakın: Şenol Hoca - YouTube Kolay gelsin.

KoliK

Öğrenci

Bence bir bütün olarak düşün, Türkçe'de ki mantık soruları önemli. Yediiklim yayınları çok başarılı ales için. Hergün bir konu çalışsan son bir ay- 20 gün kalada farklı yayınların denemelerini çözersen rahatlıkla 80 üstü alırsın. Mantık için İhtiyaç yayınlarının mantık kitabına göz atabilirsin. Saygılar.

gnl.

Öğrenci
sizede cok teşekkür ederım :) şuan temek kavramlardan başladım netten çalışmaya :) eylül ayındada dilfem dershanesıne başlıcam.onerdıgınız yayınlarıda muhakkak alıcam :)
ınsallah hayırlısıyla başarabılırım cok sagolun :)

yusufbgcbsi

Öğrenci
Merhaba bende Kasım ayındaki alese hazırlanacağım ama konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var yediiklim kitabını denediniz mi öneriyor musunuz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk