Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales Not Yükseltme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dml_çk" data-source="post: 443008" data-attributes="member: 10993"><p>Aynı dert bende de var. benimde 85 ve üzeri bir puan almam gerekiyor. En son ales ten say 77 küsür aldım. </p><p>Nacizane önerim İhtiyacın denemelerini süre tutarak çözün ve çözemediğiniz soruları bir deftere not alın ya da başka bir deneme çözmeden göz gezdirin. Bir diğer önerim bol bol paragraf ve mantık (sayısal-sözel) çözün. Bunun içinde süre tutun. Önce süreleri geniş tutun ve her deneme- testte bu süreyi azaltarak çözmeye çalışın. Bir de sınava biraz rahat girmek gerekiyor. 77 aldığım sınava çok rahat girdim. Evet çok yüksek bir puan değil ama ben bu puanı 2 haftada 71 den yükselttim inşallah bir mani olmazsa bu alese daha fazla yükseltmek istiyorum. Eylül yds den sonra çalışmaya başlayacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dml_çk, post: 443008, member: 10993"] Aynı dert bende de var. benimde 85 ve üzeri bir puan almam gerekiyor. En son ales ten say 77 küsür aldım. Nacizane önerim İhtiyacın denemelerini süre tutarak çözün ve çözemediğiniz soruları bir deftere not alın ya da başka bir deneme çözmeden göz gezdirin. Bir diğer önerim bol bol paragraf ve mantık (sayısal-sözel) çözün. Bunun içinde süre tutun. Önce süreleri geniş tutun ve her deneme- testte bu süreyi azaltarak çözmeye çalışın. Bir de sınava biraz rahat girmek gerekiyor. 77 aldığım sınava çok rahat girdim. Evet çok yüksek bir puan değil ama ben bu puanı 2 haftada 71 den yükselttim inşallah bir mani olmazsa bu alese daha fazla yükseltmek istiyorum. Eylül yds den sonra çalışmaya başlayacağım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales Not Yükseltme