Ales sayısal 2 alanı cevaplarını sözel alanına kodlamak!! Dilekçe verilebilir mi bunun için??

MERVE.SK

Öğrenci
MERABA ARAKADAŞLAR. BEN BUGÜNKÜ ALES SINAVINDA SAYISAL İKİ CEVAPLARINI YANLIŞLIKLA SÖZEL 2 ALANINA KODLADIM. SINAVDAN ÇIKTIKTAN SONRA HATIRLADIM. İLK MATEMATİK 1 ALANINI ÇÖZMÜŞTÜM SONRA SÖZEL-1 İLE DEVAM ETTİM. SONRA SAYISAL 2 ALANINA GEÇİNCE SÖZEL ALANINA KODLAMAYA DEVAM ETMİŞİM MALESEF. KİTAPÇIĞIMDA HANGİ ALANIN SORULARINI ÇÖZDÜĞÜM BELLİ. BU YÜZDEN DİLEKÇLE VERSEM KABUL EDİLİR Mİ ÖSYM'YE? Cevaplarsanız Sevinirim Arkadaşlar...

azraeltr

Doçent
MERABA ARAKADAŞLAR. BEN BUGÜNKÜ ALES SINAVINDA SAYISAL İKİ CEVAPLARINI YANLIŞLIKLA SÖZEL 2 ALANINA KODLADIM. SINAVDAN ÇIKTIKTAN SONRA HATIRLADIM. İLK MATEMATİK 1 ALANINI ÇÖZMÜŞTÜM SONRA SÖZEL-1 İLE DEVAM ETTİM. SONRA SAYISAL 2 ALANINA GEÇİNCE SÖZEL ALANINA KODLAMAYA DEVAM ETMİŞİM MALESEF. KİTAPÇIĞIMDA HANGİ ALANIN SORULARINI ÇÖZDÜĞÜM BELLİ. BU YÜZDEN DİLEKÇLE VERSEM KABUL EDİLİR Mİ ÖSYM'YE? Cevaplarsanız Sevinirim Arkadaşlar...

Şansınızı bir deneyin ama hata sizden kaynaklandığı için birşey çıkacağını sanmıyorum hocam.

MERVE.SK

Öğrenci
Peki teşekkürler arkadaşlar. Ben yarın dilekçemi vericem. Umarım olumlu bi cevap alırım. Çok can sıkıcı bir durum. Nasıl böyle yaptım hala aklım almıyor. Teşekkürler cevaplarınız için.

devran

Doçent
merve gecen alesde ayni sekilde bende sayisal 2 yi sozel 2 ye isaretlemistim son anda farketttim sadece 6 tanesini gecirebildim,daha sonra osymye dilekce yazdim telefon ettim fakat hem dilekcede yazili olarak hem telefonda sozlu olarak yapilacak birsey bulunmadigini soylediler maalesef onun yuzune 1 yil kaybettim :(