Mantık sorularının standart sapmaları daha yüksek olduğu için bu soruları çözerken çok dikkatli olmak gerekiyor. Süre kullanımını özellikle bu sorularda çok iyi ayarlamak gerekiyor. tablo oluşturmak ve tablo oluşturuken verilenleri yerine koyarak verilmeyeni bulmak için de bunları dikkatli yapmak ve biraz daha hızlı olmak gerekiyor zira bu tür sorular sınavda süreyi daha çabuk eritebiliyor. Sınavda tek yapmammız gereken çok ama çok dikkatli olmaktır, bu sınavda paniğe yer yok. paragraf soruları çok iyi okunmalı, ikinci bir kez okuma şansımız yok okursak süremiz azalır.paragrafı anlamazsanız paniğe düşmeyin ve hemen diğer sorulara geçin zamandan tasarruf eder daha sonra aynı soruya sakin bir şekilde tekrar dönersiniz. Bu sınav dikkati ve hızı ölçmekte o bakımdan çok sakin, dikkatli ve biraz da hızlı olmak zorundayız. Herkese başarılar arkadaşlar. Benim 2. kez girişim olcak birincisinde maalesef bu tür hatalara fazlasıyla düştüm, çok panik yaptım, sürem yetmedi, mantık sorularını tablosuz çözmeye çalıştım haliyle de yüksek bir puan alamadım. Başarılar hepimize. Taktik veren diğer arkadaşlara da teşekkürler