karamsar kedi
Öğrenci
diploma notu oratalamsı 63 64 sınırlarında olan biri alese başvurabilirmi. Alesten yüksek puan almasıyla yüksek lisans yapma olanağı artabilir mi ?
kadro derken öyp mi benim şuanda sınırda diploma notum. % 40 dip notu %50 ales % 10 dil dıe belirtiliyor cogu üniversite de tam olarak bu konu da yarıdıma ihtiyacım var en az 63 gibi bir diploma notuyla ve yüksek bir ales puanıyla kabul ederler mi başvuruda dip notu 65 yane 2.00 ortalama yazıdgı için takıldım bu noktaya
Bu okul hangisi ? Bu tür bir alım varsa kaçırmayalım, mülakat olmayan üniler başımızın tacı her zaman.
Okul 65 ortalama şartı istemişse ilanda ALES'in 100 bile olsa o şartı sağlamamış olursun mantık olarak. Yine de esnetilebiliyor mu diye sor.
cogu üniversite mülakatları kaldırıyor gecen seneden itibaren anadolu üniversiteside kaldırmış bir arkadaşım bu sayede girmiş
Orası geçen yıl da mülakatsız aldı, benim bildiğim tam mülakatsız sadece Anadolu üni var. 3-4 üniversitede de bazı bölümlerde mülakat var, bazılarında yok. Diğer tüm üniler mülakatlı ve mülakat oranları çok yüksek.