Ales te hangi konuları çözmeliyim ve yüksek lisans ve ileride öyp için kaç puan almam gerekiyor.

gentle_boy

Öğrenci
slm iyi günler ben sosyal bilgiler öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim ve ileride yüksek lisans yapmak istiyorum ve araştırma görevlisi olmak istiyorum. kendi bölümüm için. hangi alanları çözmem gerekiyor ve kaç puan almam gerekiyor . teşekkür ederim şimdiden :))

Sercan

Profesör
Bölüme hangi puan türü ile girdiyseniz o bölümden sorumlusunuz. Bölümünüze alınmış araştırma görevlilerinin puanlarını inceleyiniz.

M

Merve

Guest
slm iyi günler ben sosyal bilgiler öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim ve ileride yüksek lisans yapmak istiyorum ve araştırma görevlisi olmak istiyorum. kendi bölümüm için. hangi alanları çözmem gerekiyor ve kaç puan almam gerekiyor . teşekkür ederim şimdiden :))

Sözel puan türünden sorumlusunuz; yani söz1, söz2 ve say1 alanlarını çözmelisiniz...

gentle_boy

Öğrenci
yani türkçe ve mat1 çözecegğim teşekkür ederim :)) dilim ve ortalamam iyi , fakat gecen yılın öyp yerlestirme puanlarına baktım benim bölümüm den yerlsenlern puanları yuksek ve alesten de cok yuksek puan almıslar.. :( sizce bu ales ve üds cok mu zor tesekkür ederim ..