Ales Zor Deneme

2le

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba sayısalcı adayım 2013 ilkbaharda alesten 84 almıştım fakat bana 90 gerekiyor ve çalışmaya karar verdim.
Bu doğrultuda sizlerden gelecek olan önerilere açığım;

1 - Zor özgün denemesi olan yayın hangisi bilginiz var mı acaba?
2 - Zor soru bankası olan yayın var mı bildiğiniz?
3- Başka bir öneriniz mevcut mudur?

Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı forumlar...

Salper

Öğrenci
Zor çözeyim diye bir uğraş vermeye gerek yok hocam, çıkmış sorular harici soru çözmek isterseniz dengi zorlukta sorular fazlasıyla yeter. Zor soru çözmek manasız çünkü olimpiyatlara değil Ales e hazırlanıyorsunuz :) Ales'te zor soru yok, ne hızınızı arttırır ne de yararı dokunur. Fakat sayısalcıysanız zor geometri çözmeniz yararınıza olabilir sorularda farklı şekilde yaklaşımlarda bulunmaya başlarsınız. Onun dışında bence böyle bir arayışa gerek yok.

vooblier

Öğrenci
İhtiyaç 12'li deneme (ALES'i 12den Vuracağım gibi bir adı vardı) bence zor denemelerden. Ama tabi bu zorluk da kişiden kişiye değişen bir şey, size zor gelir mi bilemem :)

Zor soru bankası olarak da yine İhtiyaç Soru Külçesi işinizi görebilir. Hem de çoğu sorunun çözümünü de içeriyor. Ben öyle onlarca farklı yayına çalışmadım ama baktıklarım arasında bunlar zor olanlardı. İhtiyaç'ın reklamını yapıyor gibi hissettim şu an :)

dennis77

Öğrenci
Bu son Ales sınavından sonra sanırım epey zor ales denemelerine yönelmemiz gerekecek :)

Ben yargıyı,yedi iklimi,datayı, muratı ve bi de dersanenin abuk sabuk denemelerini çözmüştüm. (Bi de 2007den bu yana çıkmış soruları tabi)Anca 83 aldım.Mayıstaki sınav için zor denemeler arıyorum.İhtiyaç zor diyosanız olabilir.Bi de beyaz kalem yayınları zor diye duydum.Belki onu da alırım.