ales'e hazırlanmak

maki

Öğrenci
merhabalar, ales hakkında birkaç soru sormak istiyorum. liseden mezun olalı 6 yıl oluyor ve bu 6 yılda matematik-türkçe yüzü görmedim hiç, bildiğim her şeyi unuttum yani neredeyse. son ales'e çalışmadan girdim, sözel 35 netken say1 24, say2 14 net geldi. matematiğim korkunç yani. hız konusunda sorun yaşamıyorum ancak konuları hatırlamıyorum. uzun uzun çalışacak sabra da vakte de sahip değilim, konuları özetleyen güzel bir kaynak bulabilirsem harika olacak yani. bu doğrultuda önerebileceğiniz bir yayın var mı? bir de, daha önce farklı bir sınav için dershane hocalarının notlarını bıraktıkları kırtasiyelerden gidip fotokopi çektirme fikri duymuştum ama bu etik olur mu bilmiyorum açıkçası. daha önce yapan var mı böyle bir şey? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden ^^

irem!

Öğrenci
Bende senin gibiyim çok fazla konuyu hatırlayamıyordum o yüzden bu yıl Tasarı Akademiye yazıldım zaten vaktimiz kısıtlı bide internetten konu arayıp hatırlamakla uğraşmak çok daha fazla vakit kaybettiriyor en azından dershane sana bilgiyi ve pratik çözümleri veriyor sana sadece çalışmak kalıyor ve çok fazla soru görme imkanı buluyorsun.