ALES'e İlk Girişimde 66 Aldım 80-85 Puan Hedefliyorum

minetrgt

Öğrenci
Alesten ilk girişimde 66 puan aldım şimdi 80-85 puanı hedefliyorum.sözelciyim nasıl bir yol izlemeliyim..ve kaç soru daha yapmam gerekir 80 puan için...Yeni mezunum.

alikuru

Araştırma Görevlisi
aleste soruların sabit bir puanı yok. sözelci olduğunuzu da hesaba katarsak türkçenin yanında mat-1 de çözmelisiniz ancak o zaman puanınızı yükseltebilirsiniz

seniha

Öğrenci
bende sozelden 86 almıstım son sınavda. sözelde 3 yanlıs 1 bos. matematıkte de 10 net vardı. önemli olan sözelde özellikle mantık soruları ve sonuc cıkarımı sorularını dogru yapabilmek, standart sapmada iyi puan getirdiğini söylemişlerdi bana.

kiyana62

Öğrenci
Bence ilk defa girmenize rağmen sınav sonucunuz iyi başlangıç için Ben de 58-68-71 bakalım bu yıl ne yapacağım hedefim 85 :)

Cancerebro

Öğrenci
Bu puanı son ALES'lerden mi aldınız? Yani sistem değiştikten sonraki bir ALES'ten alınmış puan mı? Eğer 2010 bahar veya öncesiyse şimdikinden yaklaşık 10 puan yüksek alma ihtimaliniz var diye soruyorum. :)

CemSoganci

Profesör
ales için her zaman soylemısımdır ne kadar cok soru o kadar cok puan (sınavda yasayabılıcegınız aksılıkler etkıler sınavı orası ayrı)

musty86

Öğrenci
Sözelcisin arkadaşım gayet de iyi alırsın 80leri..biz sayısalcılar daha zor tm ciler de öyle tabi.. bende çok kez kere girdim ama 70lerdeyim..sınv psikolojisini yenersen gayet de iyi alırsın..Bu sınavda inş iyi puanlar alırız.

minetrgt

Öğrenci
arkadaşlar sağolun cpk yardımcı oldunuz....3 kere aynı msjı atma sebebım msjların 2.sayfaya geçtgını bılmıyrdum sitede yenıyım...kusura bakmayın.:(

söylediğin netleri bi sitede hesaplattım http://www.aciklise-dershanesi.com die 76,5 puan veriyor dogrumu acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:

CemSoganci

Profesör
acık acık lınk vermessenız sevınırız.acık acık lınk verme reklam yapmaktan dolayı banlanma sebebıdır.dıkkatlı olursanız sevınırız

deucan

Doçent
arkadaşlar sağolun cpk yardımcı oldunuz....3 kere aynı msjı atma sebebım msjların 2.sayfaya geçtgını bılmıyrdum sitede yenıyım...kusura bakmayın.:(

söylediğin netleri bi sitede hesaplattım http://www.aciklise-dershanesi.com die 76,5 puan veriyor dogrumu acaba

ortalama söyledim ben hocam sınav yılına dönemine göre o netler 80 üzeri de yapar 80 altıda yapar spması olan sınavda belli olmaz

erdemlikız

Öğrenci
minetrgt hocam,hangi bölümden mezunsunuz acaba,bende inşallah bu yıl sosyal bilgilerden mezun olacağım,bende alese öylesine 2010 sonbaharda girdim 70 aldım,şimdi çalışarak tekrar gireceğim artık en yüksek puanı alana kadar 90 ve üstü hedefim ,sizlerede başarılar dilerim çalışmalarınızda,çok çalışmak lazım çok :eek: