ALES'te Hangi Deneme Setini Önerirsiniz ?

selii

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar ,
ben yargının 10lu deneme setını aldım ılk 3nü çözdüm çok kolay geldı genel olarak da herkes aynı kanıda. sizce bırakıyım mı çözmeyi ? Tavsiye ettiğiniz başaka kaynak var mı ?
Teşekkür ederim..

47

Moderator
Aslında bence hepsi bir birinden berbat. İrem aldım daha önce irem'in mantık kitabını almıştım aynı mantık kitabındaki soruları tekrar sormuşlar. Sıralama soruları berbat ötesi. İhtiyaç aldım (yine de kötünün iyisi) Yedi iklim; Nobel deneme setleri vardı yıllar önce firma batmış galiba telif haklarını alıp aynısını basmışlar. Umut şarlatanları. Bu özgün!!!! denemelerin çoğu dgs'den yürütülüyor alesciler dgs'ye girmediği için Alesi dgs'ye Dgs'ye Alesin sorularılarını soruyorlar. Bu arada Pegem'de aldım yarın bir iki tane çözüp sonucu haber ederim :)

Allah bunlara kimseyi bunların eline düşürmesin temennim odur. 3 yıl önce sorulan soruları evirip çevirip, kapağını değiştirip, ahmeti mehmet yapıp bize yeniden itekleyen yayınevleri var. Ben bunları nereden bilyorum, 3 yılım doldu, doktoraya başlayamadım yeniden ales çalışyorum.
mort%20triste.jpg

Son düzenleme:

Haless

Öğrenci
Yargı yayınlarının bütün setlerini çözdüm. Bol bol aynı soruların tekrarını görebilirsiniz.
Pegem ise gayet güzel, sınavda karşılaşabilceğiniz soru tipleri mevcut
Yediiklim ise 40 soruluk yeni sınav sistemine göre piyasaya 7 deneme çıkardı, yarın başlayacağım, bilgi veririm.
Beyazkalem, hç beğenmedim
İhtiyaç ise pegem i geçemez ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kr@L

Öğrenci
Pegem bana çok kolay geldi. İhtiyaç öneriyorum. Yargi pegem ve ihtiyacın deneme setlerini bitirdim. Çıkmış sorulari çözdüm. Bugün de ihtiyacin yeni sisteme gore 40ar soruluk deneme setine başladım. İhtiyaç öneriyorum ben. Ayrica 5li beyazkalem çözdüm. Gayet zorlayıcı ama sinav tipinde değildi. Yediiklim ve data setlerine de başladım ama saçma sapan olduğu için ve vakit kaybi olacağını düşündüğümden bıraktım.

Haless

Öğrenci
Ben şuan Akdeniz Üniv. Öğretim Elemanıyım, sözleşmeli olarak. Myo'larda öğretim görevlisi kadrosu istiyorum. Bütün ünvan şartlarım uyuyor lakin bir tek Aleste 70 i deviremedim :(

Kr@L

Öğrenci
Ben şuan Akdeniz Üniv. Öğretim Elemanıyım, sözleşmeli olarak. Myo'larda öğretim görevlisi kadrosu istiyorum. Bütün ünvan şartlarım uyuyor lakin bir tek Aleste 70 i deviremedim :(

Umarım bu sinavda istediğiniz sonucu alırsınız hocam.