ALES'ten 3 Ayda Kaç Puan Alınabilir ?

mystry

Öğrenci
arkdaşlar daha önce alese girmiştim 81 civarında bir puan almıştım ve onun süresi geçti.. en son alesede girdim hem çalışmadım hemde zorlaşmış biraz 70 alabilidim şuan yds ye çalşıyorum yds olduktan sonra alese 3 ay kalıcak o 3 ayda sırf alese çalışacağım evde kendi başına 3 ayda alesten 90 lı bir puan alnabilirmi yoksa çok hayali bir şeydenmi bahsediyorum ?

hitthat

Öğrenci
Hocam sayısalcıysan ve bu hesap,işlem,okuma gibi eylemlerden çok uzaklaşmadıysan 3 ay sıkı çalışarak 90 ı alabilirsin bence son 2 alese girdim sınavlardan önce yayınlanmış son çıkmış sorulardan 3 tanesini çözdüm. Biri 86 diğeri 87 ama dediğim gibi benim durumum günlük hayatta ihtiyacım olmasada herşeyi bi hesaba dökmeye çalışırım biraz alışkanlıklarla alakalı bu süre

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bigthunder

Doçent
sözel için şans hocam çalışmadan girdim 88 aldım çalıştım girdim gene aynı bu sefer sıkı çalıştım 85 aldım her sene zorlaşıyor iş şansa kalıyor birazda

belief8

Öğrenci
Hocam bence, hiç hesap kitap yapma, ben EA' çıyım. 2.5 ay çalışıp sıkı sıkı alese girdim geçen sonbahardakine, hezimete uğradım 73 aldım. bu sefer kendimi çok kasmadan çalıştım ilkbahardan EA 80 küsür geldi... O yüzden puan planları her zaman tutmayabiliyor... Ne kadar sakin girilirse o kadar yüksek alınıyor bu sınavdan... çok büyük puan beklentin olmadan girmek stresi de azaltıyor... puanı da yükseltiyor. Benim kendi tecrübemdir.