Ales'ten şok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyin27

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
ben 11 mayıs ales'e 30 civarı deneme ve bazı soru bankalarından da baya soru çözdüm.(çalıştığım kaynaklar: Yargı, kitap seç, yediiklim, pegem ) fakat istediğim puanu alamadım ve aldığım puan çok düşük geldi. 71 aldım. Lütfen eleştirilerinizle bana yardımcı olur musun? Bir yerde bir hata var eksik var.. Lütfen eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhaba arkadaşlar,
ben 11 mayıs ales'e 30 civarı deneme ve bazı soru bankalarından da baya soru çözdüm.(çalıştığım kaynaklar: Yargı, kitap seç, yediiklim, pegem ) fakat istediğim puanu alamadım ve aldığım puan çok düşük geldi. 71 aldım. Lütfen eleştirilerinizle bana yardımcı olur musun? Bir yerde bir hata var eksik var.. Lütfen eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bakınız: http://www.akademikpersonel.org/ale...-2014-sonbahar-donemi-kaynak-arastirmasi.html

ran

Doçent
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba,

Denemeleri, soruları çözdünüz; sonuçlar güzeldi. Ama ne kadar sürede çözdünüz ? Önemli olan nokta bu. Çoğu arkadaşımız denemeleri çözerken süre tutmuyor. Sadece doğru ya da yanlış olmasına bakıyor. Herhangi bir sınav için bu geçerli olabilir. Ama ALES'te soruları kısa sürede çözmek önemlidir.

47

Moderator
Hocam bence başlığı değiştirseniz iyi olur, Aman yarabbim iptal falan mı? diye balıklama daldım :)

Rocky-Marciano

Öğrenci
İsteyen herkes bir başlık açıp soru sorduğu, bilgi paylaştığı, öneri sunduğu, akıl danıştığı zaman forumda ales, dil, yüksek lisans, öyp vb. arayınca çok dağınık ve parçalı klasörler ile karşılaşılıyor. Buna çözüm üretilmesi lazım. Başlıkların çoğu birbiriyle aynı ya da çok benzer.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
İsteyen herkes bir başlık açıp soru sorduğu, bilgi paylaştığı, öneri sunduğu, akıl danıştığı zaman forumda ales, dil, yüksek lisans, öyp vb. arayınca çok dağınık ve parçalı klasörler ile karşılaşılıyor. Buna çözüm üretilmesi lazım. Başlıkların çoğu birbiriyle aynı ya da çok benzer.

Merhaba, aynı başlık gördüğümüz zaman birleştirmeye çalışıyoruz hocam sizler de mesajların altındaki ünlem işareti ile bize uyarıcı bilgi gönderebilirsiniz ben ikince mesajda gerekle yönlendirmeleri yaptığıma göre artık konuyu kilitleyebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...