Ankara da Ales Sınavı 15 dk Geç Başladı. Sınavı geç başlayanlar var mı?

aDNA

Profesör
Arkadaşlar Ankara da Milli Piyango Anadolu Lisesinde Ales Sınavı 9.30 yerine 9.45 de başladı. Yapılan açıklamada OSYM araçlarında sorun olduğu için kitapçıkların geç geldiği ve 09.45 de başlanacağı söylendi. Ankara dışında böyle bir durum oldu mu?Ayrıca böyle bir durumda ne yapılmalıydı? Bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

VeK

Ordinaryüs Profesör Doktor
geç başlama durumunda geç başlandığı kadar sınıva ekleme yapılır olur biter diye biliyorum,çünkü okuldaki idari amirim sorumluluğunda sınav

aDNA

Profesör
Zaman eklendı eklenmesıne ama geç başlamış olması biraz şüphelendirdi beni. Yoksa yeni bir servis olayı mıydı?Eğer sadece bu okulda geç başladıysa sorun yok. Ama belli bir bölgenin tamamında ise biraz düşündürücü. Hele ki sınav sorularının servis edilme vakasının olduğu ülkemizde. Neyse kokusu zaten çıkar. Bu sene çıkmazsa seneye çıkar yapılan bir yanlışlık VARSA...

VeK

İşin özüne bakarsak sorular Ankradan servis ediliyor başşehir ama soruların dağıtımında bir hinlik yapacak olsalar bence geç başlatıp şüphe çekmezler,yani ben olsam öyle yaparım :D

aDNA

Profesör
İlk kez ÖSYM aracının gecikmesi durumu ile karşılaştım. O yüzden şüphelendim. Neredeyse 50 den fazla sınava gırdım ılk kez basıma geldı...

VeK

İlk kez ÖSYM aracının gecikmesi durumu ile karşılaştım. O yüzden şüphelendim. Neredeyse 50 den fazla sınava gırdım ılk kez basıma geldı...
Artık sınav manyağı olduğumuz için soruları hazırlayanlardan daha tecrübeliyiz :) şüphelenmeniz doğal :)

Mr December

Baş Editör
Ben de bugün ilk defa soruların binaya getirilişini gördüm. Keçiören'de girdim ve 9'da getirildi sorular. Soruları dağıtanlar epey stresli ve gergin :)