Ankara'da en iyi YDS kursu

Ayda.ist

Öğrenci
Merhaba...
Arkadaşlar Ankara'da YDS için online olmayan kurs arıyorum.
Bir kaç kurs araştırdım ama hangisinin iyi olduğunu bilemedim.
Akın dil çok kalabalık gittim ortamı sevmedim.
English exam center'i de istemiyorum.

Kuzey akademi Fatih Hocayı çok övüyorlar.
American exam center Hüseyin Hocayı çok övüyorlar.
Son aşama'da Erbilek Hocaya da çok iyi dediler.

Başka da bildiğim kurs yok.
Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler
 

yılelif1

Öğrenci
Fatih hocayı forumlara bakarak düşünürseniz yanılırsınız. Dersine girdim ve bir dönem boş geçti. American exam hüseyin hocanın son 1 haftalık kampına gittim iyiydi. Fakat Erbilek hoca Son aşama üstüne tanımam. Tanıtım dersine girerek karar verdim zaten. Ve tanıtımdan hiçbir farkı yoktu diğer derslerin. Hoca her derste çok işime yarayan bilgiler verdi ve oldukça keyifli geçti dersler. Hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Kazanamasaydım dahi Erbilek hocanın ve diğer hocaların o özverisini, bazı şeylerden ücretsiz faydalanmama olanak tanımalarını, sohbetlerini unutamam. Son 2 hafta kamp oldu ve gerçek bir kamptı cidden. Hergün soru çözdük, kelime çalışması yaptık. 2. hakkımı kullanmama gerek kalmadan 70 üzerine geçebildim. Şimdi 80 ve üzeri için özel gruba katılacağım. Kelime eksiğimi tamamlarım diye umuyorum. Siz de bunları göze alarak değerlendirin bence American exam ya da Son Aşamayı. Kuzey Akademiyi söylemiyorum hiç. Ama tabi kursun dışındaki bireysel çalışmanız en önemlisi.
 

Ayda.ist

Öğrenci
Evet bu kursların hepsini internetten araştırarak buldum. Ankara dil akademisini gerçekten beğeniyorum ama online kursla yapamıyorum.
Teşekkür ederim yardımınız için. Bana da Erbilek Hoca daha mantıklı geliyor. American exam centerin ortamını çok sevmiyorum, ortam ve sınıfları çok dar küçük içim sıkılıyor. Son aşama kursunun ortamı umarım iyidir
Tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için
 

aylingun

Öğrenci
Kesinlikle Son Aşama Erbilek hoca. Hem ders saati hem egitim kalitesi hem de ucretleri bakimindan en iyisi. Cok arastirmistim ben de. Tanitim dersine gore karar verdim ve pisman olmadim. Sadece erbilek hoca degil, genc olmalarina ragmen diger hocalar da oldukca iyi. Ilgi alaka -zaten kurs referansa onem verdigi icin- diğerlerinde goremeyeceginiz kadar iyi. Puan alana kadar bırakmıyorlar desem yeridir. Cok emek verdiler bana. Erbilek hoca Ankaradaki en iyi yds-yokdil hocasidir.
 

canntkt

Öğrenci
Ben de Son aşama Erbilek hoca ya da Akın dil Ahmet hocayı tavsiye ederim. Fakat fiyatlar ve ders saatini dikkate alacaksanız Son Aşama hem daha uygun hem de neredeyse 300 saat derse girebilitorsun. Telafi imkanı ve 2.hak var.
 
Z

Zyrtc

Guest
Yds kurs

Ben perfect englishe gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum giriste sizi karsilayan insanlar kursu oyle anlatiyorlar gercekten cok iyi kurs zannediyorsunuz ama kurs lise okulu mantiginda sadece konu yetistieye calisiyor kurs mantiginda olup ogretme derdi yok ogrenirsen ogrenirsin mantigindalar istedigin puani almadiginda da calismadiginiz icin alamadiniz diyorlar
 

rapdekk

Öğrenci
Son yapılan yds sınavına Kariyer Yolunda hazırlanarak girmiştim. Sınavdan 81,25 aldım. Kurs süreci çok verimli geçti. Ankarada yds kursu arayanlara tavsiye ederim.
 

avbazalii

Öğrenci
Ankaradaki kurslar arasında kendi gittiğim kursu (kariyer yolunu) tavsiye ederim. Çünkü çok fazla avantaj sağladılar. 200 saat eğitim aldım ve fiyat olarak çevre kurslara göre çok daha makul bir ücret ödedim. Üstelik sınıfın kontenjan sayısı azdı ve nasıl başladıysak öyle bitirdik. Yani maksimum 12 kişi dediler. Eğitimin sonuna kadar da 12 kişilik sınıfta eğitim aldık. Benim için en önemlisi de nöbetlerim olduğu için bazı derslere katılamayacaktım. Online eğitimde veriyorlarmış. Online eğitimlerin videolarından kaçırdığım dersi izleme şansım oldu. Hatta bu videoları eğitim başında açtılar, konu tekrarı yapmak istediğimde de faydalandım. Bunlar dışında hocadan, derslerin gidişatından ve özellikle öğrenci işlerindeki cansu hanım ile erhan beyin arkadaş canlısı yaklaşımlarından çok memnun kaldım.
 
Üst