AÖF 2013 Final Görevlendirmeleri Ne Zaman Başlar?

globalerol

Araştırma Görevlisi
merhaba arkadaslar 4-5 mayısta yapılan aof ara sınav gorevlendırmelerının tercıhlerı daha mart ayının son gunlerınden yapılmıstı bu haziranda yapılacak olan finallerde daha ortada hic ses seda yok ? bi bilginiz varmı ?
 

globalerol

Araştırma Görevlisi
AÖF için sistemden hiç bir zaman tercih yapmadım hocam henüz o sistem başlamadı hep görevlendirmeler bize geliyordu bu da adıma geldi. Sadece bir kere üniversite sisteme beni kaydetmişti o kadar.

biz gecen sefer ünivden o şekılde yapmıştık univ maillerimiz ve sifreleriyle girip 4-5 mayıs taki sınavları tercih etmistik sanırım deneme amacıyla ypmıslar o zmn bakalım bekleyıp gorucez bu hafta icinde dagıtılması lazım o zmn

- - - Güncellendi - - -

2012-2013 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİ

MERKEZİ AÇIKÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI


0 4 -0 5 Mayıs 2013 Cumartesi ve Pazar 09. 3 0 ve 14. 0 0 'd a dört oturum halinde yapılacak olan 2012-2013 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyen akademik personelin 20.03.2013 Çarşamba günü saat : 16.30'a kadar http://194.27.34.161/aof/ web sitesine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra sistem bir sonraki sınava kadar kapatılacağından, yeni kayıt ya da iade işlemleri yapılamayacaktır. Kayıt sırasında TC kimlik numaraları, IBAN numaralarının ve görev yaptıkları birimlerin mutlaka yazılması gerekmektedir. Sistemdeki yenilemeden dolayı tüm bilgilerin yeniden girilmesinde fayda vardır.





İl Sınav Koordinatörlüğü olarak, sınav görevlendirmelerinin akademik unvana göre yapılması konusunda prensip kararına varılmıştır. Buna göre Profesörler için Bina Sınav Sorumluluğu (BSS); Doçentler için Bina Sınav Sorumlu Yardımcılığı (BSY) ; Yardımcı Doçentler ve Kıdemli Öğretim Görevlileri için Salon Başkanlığı (S) görevleri verilmektedir. Yeteri kadar BSS ve BSY görevleri olmadığı için bazı hocalarımıza hiç görev verilememekte bazılarına sadece bir görev verilebilmektedir. Doçent ve Profesörlerimiz diğer görevleri kabul etmeleri durumunda ilgili kutucuğu işaretleyerek görev tercihlerini belirleyebilirler.

Web sitesine giriş için Üniversitemiz e-posta adresinde kullanılan kullanıcı adı ve şifre geçerlidir.


mailde bu
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Anladım hocam, demek ki mayıs sınavları için böyle yapmışlar. Ancak ben hiç bir şey yapmıyorum 4 sınavdır adıma geliyor :) Hatta 1-2 haziranınki de şu anda elimde.
 
Üst