Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÖSYM-AÖF Sınav Görevlendirme Bilgileri ve Duyurula
AÖF Görevlerinde Akademisyenlere Budama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 440625"><p><strong>ÖSYM Görev ve Ücret Paradoksu</strong></p><p></p><p>'Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamate....' Arkadaşlar, neden sen-ben çekişmesine dönüştürüyorsunuz ki? Sınav sistemini bu kadar mı benimsediniz? Güzel ülkemin güzel insanları sınavsız şekilde dilediği yerde neden okuyamaz? Sınavda gelecek üç kuruşa neden böyle saldırır çalışanlarımız? Gelir arttıkça gider de artar, bilirsiniz. ÖSYM kalkmış son olarak ücret düzeltmesi diye bir yeni uygulama başlatmış. Görevde bir eksilme yok. Fakat aynı yerde iki oturum varsa, toplamda yüzde kırk eksik öderim diyor. Çalışanları dilenci yerine koyan zihniyet. Aynı binada iki oturum sınav olan öğrenciden toplamda yüzde bilmem kaç eksik ücret alıyor mu? Pazarcı mantığıdır bu! Ucuz ile pahalıyı paçal yap, ortalamayı yükselt, kazancını arttır. Neden bu konuda düşündüğümüzü yazmayıız da, bu hasızlıklardan kaynaklanan öfkemizi, sen-ben kavgasına dönüştürürüz? Ben kişisel olarak protestomu yaptım. Uygulamyı onursuzca bulduğumu net şekilde belirttim. Kısa süre önce ÖSYM, MEB memurlarının (öğretmenler değil) görevlendirmedeki ücretlerini azaltacağını belirtmişti. Memur arkadaşlar görev almadılar. Sendikaları duruma itiraz etti ve düzelttirdi. Çalışan biziz, üreten biziz. Çıkarlarımızı birbirimizden değil, sistemden korumalıyız. Herkesin düşünce merkezini 'ben/öğrenci' şeklinde değiştirmesi ümidiyle....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 440625"] [b]ÖSYM Görev ve Ücret Paradoksu[/b] 'Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamate....' Arkadaşlar, neden sen-ben çekişmesine dönüştürüyorsunuz ki? Sınav sistemini bu kadar mı benimsediniz? Güzel ülkemin güzel insanları sınavsız şekilde dilediği yerde neden okuyamaz? Sınavda gelecek üç kuruşa neden böyle saldırır çalışanlarımız? Gelir arttıkça gider de artar, bilirsiniz. ÖSYM kalkmış son olarak ücret düzeltmesi diye bir yeni uygulama başlatmış. Görevde bir eksilme yok. Fakat aynı yerde iki oturum varsa, toplamda yüzde kırk eksik öderim diyor. Çalışanları dilenci yerine koyan zihniyet. Aynı binada iki oturum sınav olan öğrenciden toplamda yüzde bilmem kaç eksik ücret alıyor mu? Pazarcı mantığıdır bu! Ucuz ile pahalıyı paçal yap, ortalamayı yükselt, kazancını arttır. Neden bu konuda düşündüğümüzü yazmayıız da, bu hasızlıklardan kaynaklanan öfkemizi, sen-ben kavgasına dönüştürürüz? Ben kişisel olarak protestomu yaptım. Uygulamyı onursuzca bulduğumu net şekilde belirttim. Kısa süre önce ÖSYM, MEB memurlarının (öğretmenler değil) görevlendirmedeki ücretlerini azaltacağını belirtmişti. Memur arkadaşlar görev almadılar. Sendikaları duruma itiraz etti ve düzelttirdi. Çalışan biziz, üreten biziz. Çıkarlarımızı birbirimizden değil, sistemden korumalıyız. Herkesin düşünce merkezini 'ben/öğrenci' şeklinde değiştirmesi ümidiyle.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÖSYM-AÖF Sınav Görevlendirme Bilgileri ve Duyurula
AÖF Görevlerinde Akademisyenlere Budama