Araştırma Gör. Alımında Anabilim Dalı İspatı - Acil

Arkadaşlar merhaba,

Çanakkale Üniv. İnşaat Müh. Bölümü Hidrolik alanı için araş gör alımı yapacak ve dün yayınlanan ilanı şu şekilde: "İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Hidrolik, Kıyı ve Liman Mühendisliği, Kıyı Bilimleri ve Mühendisliği lisansüstü programlarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak". Benim bulunduğum üniversitede lisansüstü seviyede sadece İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı ve programı var. Ancak benim yüksek lisans tez çalışmam tümüyle Hidrolik konusunda. Ancak öğrenci belgemde İnşaat Müh. Anabilim Dalı Prog. (tek program olduğu için) yazıyor. Bu ilana başvurmamda bir engel var mı? Böyle bir durumda danışman hocamdan alacağım yazı ile başvurumu yapsam olur mu? Benzer bir durumla karşılaşmış kişiler oldu mu ya da ellerinde emsal bir karar varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Çok teşekkürler.

parafiskalite

Yardımcı Editör
Emın olmamak ıle beraber, basvuru yapabılmenız ıcın bolumunuzun tam adı "Hidrolik, Kıyı ve Liman Mühendisliği, Kıyı Bilimleri ve Mühendisliği" bunlardan bırı olmalı dıye dusunuyorum.
Tez calısmanızı bu konularda yapmıs olmanız sartları yerıne getırmıyor. Cunku "hıdrolık" alanında tez calısması yapmıs olmak dıye bır sart yok. Bolum sartı var. Sızın bolumunuzde bu sartı yerıne getırmıyor.

finduilas

Profesör
Arkadaşlar merhaba,

Çanakkale Üniv. İnşaat Müh. Bölümü Hidrolik alanı için araş gör alımı yapacak ve dün yayınlanan ilanı şu şekilde: "İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Hidrolik, Kıyı ve Liman Mühendisliği, Kıyı Bilimleri ve Mühendisliği lisansüstü programlarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak". Benim bulunduğum üniversitede lisansüstü seviyede sadece İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı ve programı var. Ancak benim yüksek lisans tez çalışmam tümüyle Hidrolik konusunda. Ancak öğrenci belgemde İnşaat Müh. Anabilim Dalı Prog. (tek program olduğu için) yazıyor. Bu ilana başvurmamda bir engel var mı? Böyle bir durumda danışman hocamdan alacağım yazı ile başvurumu yapsam olur mu? Benzer bir durumla karşılaşmış kişiler oldu mu ya da ellerinde emsal bir karar varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Çok teşekkürler.
Okulla gorusun, yl yaptiginiz okuldan yazi getirmeniz suretiyle basvurmaniza izin verebilirler.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

t_laylaylay

Öğrenci
Hocam transkript gönderseniz de kabul edilebiliyor arayıp sorun isterseniz. Ben genelde öyle yapıyorum. Hidrolik anabilim dalına ait dersler aldığınızı görünce kabul ediyorlar.