araştırma görevlileri için yüksek lisans-doktora bitirme süresi

dyt-aysel

Öğrenci
araştırma görevlilerinin yl+doktora yapıp bu sürenin iki katı kadar da öğretim görevlisi olarak çalışmak zorunda olduğunu duymuştum. bu doğru mu? eğer öyleyse bu süre dolmadan bırakmak isternek ne olur?

finduilas

Profesör
araştırma görevlilerinin yl+doktora yapıp bu sürenin iki katı kadar da öğretim görevlisi olarak çalışmak zorunda olduğunu duymuştum. bu doğru mu? eğer öyleyse bu süre dolmadan bırakmak isternek ne olur?
Arastirma gorevlileri yuksek lisans ve doktorasini kendi universiteleri disinda baska bir universitede yaparsa ve o universiteye 35. madde ile gorevlendirilirse egitim bittikten sonra egitim suresi kadar (iki kati degil) calisirlar. Bu sure bitmeden ayrilirlarsa tazminat oderler.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

aysegok1993

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba.Cari usülle alınan bir arastirma görevlisi yuksek lisansının olduğu universiteye görevlendirme alabilir mi ?Ya da gidi s geliş (erzincan_ankara )yap diyebilirler mi?Bir de ilanda hangi tür kadro olduğu yazmıyor.

engere

Öğrenci
Bu durumu erzincan üniversitesi'nde girdiğiniz bölümün başkanı ve dekanın görüşleri belirleyecektir.İhtiyaçlarına göre burada kalmalısın diyebilirler.Lisansüstü eğitimini farklı bir üniversiteye (daha yakın bir yerde)kaydırma önerisinde de bulunabilirler.Siz Ankara'ya gidip gelmeyi göze alıyorsanız buna da razı olabilirler,yeter ki işlerini aksatmayın.Ama bunların hiç birine gerek kalmadan 35. Madde görevlendirmesi kapsamında mecburi hizmet yüklenme senedi imzalatarak Ankara'ya da gidebilirsiniz.Bu senet karşılığında ankara'da bulunduğunuz
süre kadar erzincan'da çalışma zorunluluğu getirilir.
Tüm bunları kadroya başvurmadan bölüm ile konuşmanızı öneririm.

mrh030303

Öğrenci
Arkadaşlar işletme den mi pazarlamadan mı yapayim yuksek lisansi.Arş. gör. alimi hangisinden çok olur?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba tüm lisansüstü öğrencilerine yeniden başlatılan azami süre 50d li araştırma görevlilerinin durumunu Nasıl etkileyecek? Süreleri yeniden başlayacak mı yoksa ilk atandıkları tarih mi dikkate alınacak?

aykut camcı

Öğrenci
Arastirma gorevlileri yuksek lisans ve doktorasini kendi universiteleri disinda baska bir universitede yaparsa ve o universiteye 35. madde ile gorevlendirilirse egitim bittikten sonra egitim suresi kadar (iki kati degil) calisirlar. Bu sure bitmeden ayrilirlarsa tazminat oderler.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

hocam peki üniversite yüksek lisansı başka yerde yaptığım halde doktora çalıştığım bölümde açılmadığı için dışarıya başvurdum kabul etmiyor ve 50/d yi sürdürmek istemiyor ne yapmalıyım böyle bir hakları var mı