Merhabalar, ben İstanbul'da yeni açılan üniversiteye araştırma görevliliği evraklarımı gönderdim. Enstitünün sitesine baktığımda site tamamen boştu ne bir araştırma görevlisi ne daha önce yapılan projeler vs yer almıyordu. Arayıp enstitünün faal olup olmadığını sordum tam bir bilgi alamadım. Farklı enstitülerde yer alan 2 tane araştırma görevlisine mail attım tabi (cvb vermediler) cvb verselerdi doracaktım
Sonra sağlık bilimleri enstitüsünden birine bağlandım yaşam bilimleri enstitüsünün yeni açıldıgını öğrencisi olmadığını yeni araştırma görevlisi alacaklarını söyledi ama okulda yar doç , doç prof yok.. onlar içinde ilana çıkacklarını söylediler.. Benim merak ettiğim şu: yök bölüm açmak için belli araştırma görevlisi istiyor o yüzden mi ilana çıktılar bilmiyorum. Daha önce bir arkadasımın başına başka bir özel üniversitede gelmişti. 2 ay çalıstırmışlar maaş ödememişler ve bölüm açılınca işten çıkarmışlardı. Bezmi alem Üniversitesi hakkında duyumlarınız nasıl? Yeni kurulan bir enstitü olduğu için aynı durumlar benim başımada gelebilir mi? Bilgisi olan ya böyle bir tecrübesi olan kişiler cvb verirse sevinirim.