mrb işletme mezunuyum ales sözelden 70 uzeri alsam arastırma gorevlılıgıne basvuru yapabılırmıyım
pekı sozel bır bolume basvuru yapabılırmıyım
2014 yılında Gazi Üniversitesinde yüksek lisans yapmak için kabul edildim yani adım kesin kabul listesinde görülüyordu. Daha sonra okula gidip kesin kayıt yaptırmadım yani yüksek lisans yapmaktan vazgeçmiştim. Ancak şimdi tekrardan konuyu gündemime almaya karar verdim demek istediğim lisans okurken okulu bıraktiktan sonraki af gibi bir şey yüksek lisans için de geçerli midir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam yeniden ales ve yds beni bekliyor o halde[emoji17]Hayır, kayıt yaptırmadıgınız ıcın yedeklerden bırı kayıda hak kazanmıstır. Lısans gıbı degıl.
Teşekkürler hocam yeniden ales ve yds beni bekliyor o halde[emoji17]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler size de[emoji4]Evet Basarılar hocam.
Yökdil de geçerli. Kullanabilirsiniz.Hocam merhabalar, yokun yayimlamis oldugu ilandaki arastirma gorevlisi yada ogretim gorevlisi kadrolarina basvururken yokdil sinavi yds nin yerine geciyormu . Yoksa sadece yokdil yuksek lisans ve doktora basvurularinda mi gecerli . Cevap icin simdiden tessekkur ederim.
Dersler başlamadan da ilanlara başvurabilirsiniz.hocalarım merhaba, yeterli yökdil ales puanım var yüksek lisansa da yaklaşık 1 ay önce kayıt yaptırdım bu durumda araştırma görevlisi kadrolarına başvuru yapabilir miyim yoksa derslerin başlangıç tarihini mi beklemek zorundayım yüksek lisans koşulunu sağlamak için