Araştırma görevliliği ilanı hakkında?

isletmeci34

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar şuan ben işletmede anabilim dalında doktora yapmaktayım. 72.5 dil 80 küsür ales puanım var. Genelde pek doktora yapan şartı olan arş gör ilanı cıkmıyor. Doktora yapan ilanı çıkınca bunun adrese teslim oldugunu düşünebilir miyiz, yoksa üniler böyle bi alımı adrese teslim olmadan acar mı.. Birkaç ünide yan dallarımda alımlar oldu doktora yapıyor olma şartına sahip ön değerlendirme puanlarının düşük olduğunu gördüm. Puanlarım ve bu seneki kısım alımların sene sonuna kadar artacağı düşüncesi varsayımıyla kadro alma imkanım nedir, biraz umutlanmalı mıyım ? (Not: Birçok yerde arş.ögr. gör bilim sınavlarına girdim, torpilin cok fazla dondugune birçok kez şahit oldum)

hdhd06

Öğrenci
merhaba, gözlemlediğim kadarıyla doktora yapıyor olmak şartlı ilan bahsettiğiniz gibi yl şartına göre daha az sayıda çıkıyor. benimde görüşüm isme özel oldukları yönündedir. ancak şunu farketmişsinizdir bazı üniversiteler kadroları sadece bu şekilde açmaktadır. benim hatırladığım kadarıyla erciyes üni. ars görevlisi kadrolarını genelde doktora öğrencileri için açıyor demekki isme özel olmama ihtimali daha yüksek.

isme özel olmayan ilanlarda açılıyor hocam sabredin inşallah istediğiniz yere gelirsiniz

isletmeci34

Öğrenci
merhaba, gözlemlediğim kadarıyla doktora yapıyor olmak şartlı ilan bahsettiğiniz gibi yl şartına göre daha az sayıda çıkıyor. benimde görüşüm isme özel oldukları yönündedir. ancak şunu farketmişsinizdir bazı üniversiteler kadroları sadece bu şekilde açmaktadır. benim hatırladığım kadarıyla erciyes üni. ars görevlisi kadrolarını genelde doktora öğrencileri için açıyor demekki isme özel olmama ihtimali daha yüksek.

isme özel olmayan ilanlarda açılıyor hocam sabredin inşallah istediğiniz yere gelirsiniz

İlgi ve temennileriniz için teşekkürler hocam.