Araştırma görevliliğine dair birkaç soru

Alperen911

Öğrenci
Merhaba birkaç sorum olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum:)

1-) araştırma görevliliği için ilk 10'a kalıp sınava çağrıldım. Yapmam gereken öneriniz var mıdır?

2-) yazılı sınav kesinlikle olur mu yoksa sözel mülakat tarzında da olma şansı var mı?

3-) enstitü kadrosu bir ilan bu. Kazandığımı farzedersek; herhangi bir zaman diliminde 33a için dilekçe verebilir miyim yoksa yüksek lisansımın bitmesini filan beklemem gerekiyor mu?

4-) görev yerim enstitü mü oluyor yoksa fakültede çalışıp, sadece isim olarak mı enstitü kadrosu geçiyor?

ran

Doçent
1. Kalın giyinin, havalar malum. Bir de sınav yapılacak yere bir gün önceden gitmek avantaj olabilir. Akşam bin, sabah in, sınava gir... Bazen yorucu olabiliyor. Tabi mesafe yakınsa değişir.

2. Kesin bilgi. Madde 11 (1)

3. Dilekçe vermek serbest. İstediğiniz zaman dilekçe verebilirsiniz. 33/a'ya geçirmek ya da geçirmemek yönetimin elinde sonuçta. Sözlü olarak size bir şey söylenirse ona göre dilekçe verirsiniz.

4. Aynen öyle.

Şimdiden başarılar.

A

Akademik Forum

Guest
4) fakülteye görevlendirilmek zorunda degilsiniz. Enstitüde de kalabilirsiniz.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar
Araştırma görevlisi alımında son söz fakültenin midir yoksa enstitünün mü?
Fakülte ile Enstitü arasında organik bağ vardır. Fakülte bölümleri enstitülerin anabilim dallarıdır. Sınavı yapacak olan enstitü anabilim dalı hocaları aynı zamanda ilgili bölümün hocalarıdır. Yönetim açısından ise enstitü müdürü ve yönetim kurulu farklıdır. Aynı enstitüye bağlı farklı fakülteler olduğu düşünülürse yönetimin farklı olması anlaşılır.

Alperen911

Öğrenci
Merhaba
Şehir dışında bir üniversitesiye araştırma görevlisi ilanı için başvuru belgelerini göndereceğim.
Bunun için acaba posta ile mi gönderiyoruz yoksa kargo ile mi ya da en iyi yol hangisidir bu konuda aydınlatabilir misiniz rica etsem?