Araştırma Görevlisi alımı. Yazılı Sınavın İngilizce yapılıyor olması.

dura123

Öğrenci
Herkese merhaba. İlk kez Araştırma Görevlisi ilanına başvurdum ve yazılı sınava girecek 10 kişi içinde varım (Uluslararası Akdeniz Üniversitesi). Sorun yazılı sınavın İngilizce yapılacak olması. Normal bir uygulamamı acaba bu? Bunu belirtmemiş olmasına rağmen diğer üniversiteler de benzer uygulama yapıyorlar mı? Şimdiden teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhaba. İlk kez Araştırma Görevlisi ilanına başvurdum ve yazılı sınava girecek 10 kişi içinde varım (Uluslararası Akdeniz Üniversitesi). Sorun yazılı sınavın İngilizce yapılacak olması. Normal bir uygulamamı acaba bu? Bunu belirtmemiş olmasına rağmen diğer üniversiteler de benzer uygulama yapıyorlar mı? Şimdiden teşekkürler

UAÜ derslerini İngilizce veriyor hocam. Dolayısıyla sınavı da İngilizce yapacaklar. İngilizce bilginizin iyi olması da onlar için önemli. Okul oldukça kaliteli bir okul. Umarım başarılı olursunuz. Size çok şey katacağına eminim. Başvurduğunuz alanı öğrenebilirsem size daha çok yardımcı olabilirim.

A

Akademik Forum

Guest
Tamamen sınavı yapanların insiyatifine kalmış bir durum. İngilizce eğitim vermeyen bir üniversite bile bunu isterse yapabilir.