Araştırma Görevlisi Atanma Süresi

darkangel1

Öğrenci
Arkadaşlar bir ün.de araştırma görevlisi kadrosunu asil olarak kazandım. sonuçlar 12 şubatta açıklandı.. belgelerimi 18 şubatta teslim ettim... yani belgelerimi teslim edeli 15 gün oldu... ama hala bir yanıt gelmedi... bu atanma süreci, ne kadar sürer? Atama sonrası ilk maaşı ne zaman alabilirim?.. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Arkadaşlar bir ün.de araştırma görevlisi kadrosunu asil olarak kazandım. sonuçlar 12 şubatta açıklandı.. belgelerimi 18 şubatta teslim ettim... yani belgelerimi teslim edeli 15 gün oldu... ama hala bir yanıt gelmedi... bu atanma süreci, ne kadar sürer? Atama sonrası ilk maaşı ne zaman alabilirim?.. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
Atanma süresi konusunda yasal bir sınır yoktur 2 ay içinde atamayı yapabilirler. Maaş atandığınız gün başlar takip eden ayın 15'inde toplu olarak alırsınız.

Klimatolog

Öğrenci
mehmet1 hocam ilanın yöksiste yayına çıktığı günden itibaren tam 1,5 ay için de atama yapılıyor. Asil olarak kazandığınız ilan edildikten 15 gün sonra sizi arayıp göreve başlayabilirsiniz diye bildiriyorlar. Şehir dışından geleceklere ek süre veriliyor bu durumu personel daire başkanlığına sizden istenilen evrakları teslim ederken belirtirseniz.

A

Akademik Forum

Guest
Ayın 13'ünde atandık diyelim 15'inde maaşımız yatar mı? Yoksa yetişmez mi?

A

Akademik Forum

Guest
10'unda bitse atama işlemleri yetişir mi hocam? 1-2 gün için kaçırmak insanı üzüyor.

Adil Yıldız

Öğrenci
Zannetmem. Ama yine de yetiştirme ihtimalleri var tabiki. Maaş konusunda şunu unutmayın ayın 13ünde atandığınızda o ayın maaşını alamasanızda bir sonraki ay çift maaş alacaksınız.

Rektörlük atama işlemleri bittikten sonra sizin biriminize başlama dilekçesi verip sizi işe başlatmaları gerekli tüm bunları da hesaplamak gerek.

Mustafa

Araştırma Görevlisi
Hayırlı olsun hocam. Hoşgeldin aramıza.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba

ben de 2 ekimde sınava girdim, 13 ekimde kazandığım ilan edildi, 16 ekimde belge teslimi yaptım, arasınlar diye bekliyorum. Ne zaman ararlarki:)? Bir de 15 inden önce atamamı yaparlarsa tam maaş mı alırım yoksa 15'ine kadar yapılan görev süresi kadar maaş mı verirler?

Tarko

Doçent
Merhaba

ben de 2 ekimde sınava girdim, 13 ekimde kazandığım ilan edildi, 16 ekimde belge teslimi yaptım, arasınlar diye bekliyorum. Ne zaman ararlarki:)? Bir de 15 inden önce atamamı yaparlarsa tam maaş mı alırım yoksa 15'ine kadar yapılan görev süresi kadar maaş mı verirler?

Üniversiteye bağlı olarak 1 ay kadar sürebilir. 15 inden önce atamanız yapılırsa farkını da alırsınız.

sonbirlik

Öğrenci
benim atamam evrakları verdikten sonra tam bir ay sürdü. Süre tamamiyle üniversiteye bağlı. Ama sonuçta mutlu son oluyor. önemli olan o :)) hayırlı olsun