araştırma görevlisi başvurusu hk

elkmuh46

Öğrenci
araştırma görevlisi ilanlarındaki yapıyor olma şartı hakkında bir sorum olacak.ben yeni kayıt yaptırdım yüksek lisansa acaba ders dönemi başlamadan başvuru yapabiliyormuyum?konu hakkında bilgisi olup cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

korozifortam

Araştırma Görevlisi
Başvurmanıza engel değil bu durum ama sonrasında atama işlemleri için öğrenciliğinizin aktif durumda olması gerekiyor diye biliyorum. Bunu başvuracağınız üniversitenin personel daire başkanlığından net bir şekilde öğrenip daha sonra başvurmanız mantıklı olacaktır.

elkmuh46

Öğrenci
ilginiz için teşekkür ederim acaba konuyla alakalı resmi bir yazı,yönetmelik vs varmıdır.?ayrıca bana verilen öğrenci belgesinde "halen öğrencimizdir." şeklinde bir ibare var.bu aktif olduğumuzu göstermez mi?

Benim de bu konu ilgili sizlere sormak istediğim bir soru var. Ben İTÜ' de yüksek lisans kabulu aldım 2017 Temmuz itibariyle, fakat bir sene çalışarak 2 yıllık eğitimim için fon oluşturma kararı verdim. Yani anlayacağınız bu sene derslere devamlı katılım sağlayamadım. Bu durum araştırma görevlisi ilanlarına başvurmam için bir engel teşkil eder mi ? Engel teşkil etmezse de durumumu net bir şekilde ifade ettiğimde, aktif bir yüksek lisans not ortalamasına sahip olmamama rağmen bu süreçte bir şansım olur mu ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.