araştırma görevlisi başvurusunda özgeçmiş yazımı

nkuscu

Öğrenci
araştırma görevlisi başvurularında özgeçmiş istiyorlar.Acaba nasıl yazacağız.acil dönüş olursa sevinirimmm.

deucan

Doçent
adres mail mezun olunan okul derecelerin elindeki belgelerin kursların not ortalaman dil puanın varsa kulandığın pc programları dernek kulüp falan üyeliğin varsa netten format indir ona göre yaz hocam. daha önce çalıştığın yerler varsa referans iletişimlerini de yaz oldu da bitti.

M

misafir__

Guest
bu özgeçmiş illa yök formatında mı olmalı? işi sağlama almak için hem yök formatında hem de normal bir özgeçmiş göndersek olur mu ki?

judger90

Öğrenci
özgeçmiş formalitedir ben kariyerdeki hazır özgeçmişimi direk yollamıştım bi yerden doldurun verin resmide taranmış resminiz varsa belge üzerine yapıştırın siyah beyazda olsa olur

?

...

Guest
Arkadaşlar kadro başvurusu yapacağım özgeçmiş örneğine nerden ulaşabilirim? YÖK formalılarla baktım ama araştırma görevliliği için uygun değil sanki doldurulacak çok fazla akademik başarılarım yok 😞

ruslan

Öğrenci
Arkadaşlar kadro başvurusu yapacağım özgeçmiş örneğine nerden ulaşabilirim? YÖK formalılarla baktım ama araştırma görevliliği için uygun değil sanki doldurulacak çok fazla akademik başarılarım yok

Yök formatlı olmak zorunda değil. internetten güzel bir özgeçmiş bulup onu da doldurabilirsin. Şahsen ben öyle yapmıştım

A

Akademik Forum

Guest
akademik personel basvurusunda ozgecmis

Merhabalar, öğretim görevlisi kadrosuna başvuru yapacağım. Sizce özgeçmişime referans eklemek doğru olur mu?