araştırma görevlisi ilanında istenen belgeler

abaci91

Öğrenci
bir üniversitenin araştıram görevlisi kadrosuna başvuruda bulunmak istiyorum fakat istenen belgelerde ales yds ve nüfus cüzdanın aslı gibidir isteniyor. bizzat aradım üniv. personel daire başkanlığına ve dedimki; ales ve yds sonuçlarının üzerinde doğrulama kodu mevcuttur. Burdan kontrol yapabilirsiniz dedim ama onlar kabuıl etmediler ve illa aslı gibidir istiyorlar belgeleri. bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yol gösterebilirmi? ve bu belgeleri nerede aslı gibidir yaptırabilirim? kolay gelisin iyi çalışmalar. NOT: Noter en son alternatifimdir.

horozigo

Araştırma Görevlisi
Nüfus cüzdanı için muhtara başvurabilirsiniz. Sınav sonuçları için ben söylediğiniz şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Ancak başka yol yoksa bir ihtimal üniversite öğrenci işleri işinizi görebilir.

Ales ve Yds için 'aslı gibidir' ibaresinin olmasına gerek yok diye biliniyor, yerinizde olsam Yök çağrı merkezini arayıp bilgi verirdim sizden aslı gibidir ibareli belge istendiğine dair. Yök'ten alınan bilgiye göre tekrar başvuru yapacağınız okula aldığınız bilgi aktarılabilir.

abaci91

Öğrenci
Nüfus cüzdanı için muhtara başvurabilirsiniz. Sınav sonuçları için ben söylediğiniz şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Ancak başka yol yoksa bir ihtimal üniversite öğrenci işleri işinizi görebilir.

Ales ve Yds için 'aslı gibidir' ibaresinin olmasına gerek yok diye biliniyor, yerinizde olsam Yök çağrı merkezini arayıp bilgi verirdim sizden aslı gibidir ibareli belge istendiğine dair. Yök'ten alınan bilgiye göre tekrar başvuru yapacağınız okula aldığınız bilgi aktarılabilir.

hocam çok teşekkür ederim cevabınız için nüfus cüzdanı için muhtarlık aklıma gelmemişti. işimi görebilir. fakat ösym'ye aradım ve ales yds belgeleri için aslı gibidir gerek olmadığı ama her üniversite için bu prosüdürler farklı olabilceğini ilettiler. bu gün ise hocamla görüştüm o da bana böyle bir problemin başka bir öğrecisinin de başından geçtiğini söyledi. demekki az da olsa böyle ünv. varmış. p.tesi öğrenci işlerine veya enstitüye gidip şansımı deniycem. yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar.

ckkaymaz

Öğrenci
Merhabalar.
Fen Edebiyat Fakültesi koşulu koyulan bir kadroda Edebiyat Fakültesi Mezunu olan öğrenci başvuru yapabiliyor mu bilgisi olan var mı? teşekkürler...