Araştırma Görevlisi Temmuz 2016 Maaşı

Turkboy

Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,

Şuan da yüksek lisans öğrencisiyim ancak yıl sonuna kadar araştırma görevliliği kadrolarına başvurmayı düşünüyorum.

Sorum şu: 7/1, 6/1 .. gibi rakamlar hangi dereceyi temsil eder. ( Mühendisim )

Ayrıca, herşey dahil toplam maaşınız nedir. Yani ekstra bir ücret alabilir mi araştırma görevlileri alırsa bunlar nelerdir. ( Görev yeri muhtemelen konya olur diye düşünüyorum )

2 alanda yüksek lisans bitirmiş olmak herhangi ek gelir sağlar mı ?

Ve aramızdaki araştırma görevlileri en son aldıkları maaşları ve evli/bekar durumlarını belirtirlerse memnun olurum.

İyi bir hafta sonu dilerim...

Son düzenleme:

gs266

Öğrenci
izmirde devlet üniversitesinde mühendislik alanında araştırma 6/1 araştırma görevlisi C seviye dil tazminatı bekar maaş = 3730

horozigo

Araştırma Görevlisi
Sorum şu: 7/1, 6/1 .. gibi rakamlar hangi dereceyi temsil eder. ( Mühendisim )

Ayrıca, herşey dahil toplam maaşınız nedir. Yani ekstra bir ücret alabilir mi araştırma görevlileri alırsa bunlar nelerdir. ( Görev yeri muhtemelen konya olur diye düşünüyorum )

2 alanda yüksek lisans bitirmiş olmak herhangi ek gelir sağlar mı ?

7/1, 6/1 vs. kadro dereceleridir. Memuriyetteki 9/1 gibi. İki alanda yüksek lisans bitirmek ek gelir sağlamaz. Bulunduğunuz ile göre, geliştirme ödeneği alabilirsiniz.

Ayrıca; buradan tahmini maaş hesabı yapabilirsiniz. Yakın bir sonuç veriyor.

noworever

Öğrenci
7/1, 6/1 vs. kadro dereceleridir. Memuriyetteki 9/1 gibi. İki alanda yüksek lisans bitirmek ek gelir sağlamaz. Bulunduğunuz ile göre, geliştirme ödeneği alabilirsiniz.

Ayrıca; buradan tahmini maaş hesabı yapabilirsiniz. Yakın bir sonuç veriyor.
Hocam 39 ile görevlendirme alındığında geliştirme ödeneği kesiliyor mu?
Söylediğiniz siteden hesaplama yaptığımda geliştirme ödeneği ibaresi göremedim. Oradaki Üniversite Ödeneği, Yükseköğretim Tazminatı, Eğitim Öğretim Ödeneği kavramlarından hangisi geliştirme ödeneğini karşılıyor.
Acaba gittiğim yere göre geliştirme ödeneği almaya devam ediyor muyum?

horozigo

Araştırma Görevlisi
Hocam 39 ile görevlendirme alındığında geliştirme ödeneği kesiliyor mu?
Söylediğiniz siteden hesaplama yaptığımda geliştirme ödeneği ibaresi göremedim. Oradaki Üniversite Ödeneği, Yükseköğretim Tazminatı, Eğitim Öğretim Ödeneği kavramlarından hangisi geliştirme ödeneğini karşılıyor.
Acaba gittiğim yere göre geliştirme ödeneği almaya devam ediyor muyum?

Geliştirme ödeneğini kadronuz o an için hangi okuldaysa oraya göre alırsınız, ilk ay alamıyorsunuz. Hesap motorunda geliştirme ödeneği kısmı var hocam alt tarafta. Büyük ihtimal geliştirme ödeneği olmayan bir okul için hesap yaptınız çünkü hepsinde çıkmıyor.