Araştırma Görevlisi Türk Halk Bilimi Bilim Sınavında Neler Sorulur?

Monsalve

Öğrenci
Hocalarım merhaba. Ben birkaç gün sonra araştırma görevlisi sınavına gireceğim ve bu konularda biraz tecrübesizim. Acaba Türk Halk Bilimi alanında sınavlarda neler sorulacağına dair görüşleri olan var mı?

Brk07

Öğrenci
Herşey sorulabilir. Güncel sorular sorulabilir. Bölümünüzla alakasız sorular sorulabilir. Bölümünüzün temel soruları sorulabilir. Güncel akademik araştırmalardan sorular sorulabilir.
Sorulabilir yani.

f_rhythm

Öğrenci
Bi kaç nedeni var,öncelikle başka bir başvuru sonrası yapılan sınavdan aldığım olumsuz sonuç beni demoralize etti,umutsuzluğa kapıldım.Sonra Ege Üniversitesinin alacağı biri vardır mutlaka diye boş yere gitmek de istemedim.Sonra çok hazırlıklı değildim vs. Siz gittiniz mi,gittiyseniz ne soruldu? Gitmediyseniz üniversiteden arandınız mı?

- - - Güncellendi - - -

Soruları gören varsa yazarsa sevinirim ?

f_rhythm

Öğrenci
Ben de benzer nedenlerden dolayi gitmedim. Ayrica universite de aramadi.

beni prof arayıp neden gelmedin diye sordu şok oldum :/ nedenlerini söyledim. Ama takdir ettim kendilerini gerçekten,keşke yine de gitseydim dedim.Sonrasında öğrendim ki sınava sadece 4 kişi gitmiş! Soruları çok merak ettim,kimse paylaşmıyor da...Bir duyum var mı sende? ve bu başlığı okuyanlar?

Monsalve

Öğrenci
Ben de bir duyum yok ama profun aramasi cidden sasirticiymis. Keske gitseydin sinava, ben alana biraz yabanci oldugum icin gitmedim.