Araştırma görevlisi yüksek lisans değişikliği

engineer_ame

Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba çok kafam karışık umarım sorumun cevabını bilen vardır.
2016 ihtisaslaştırılmış ÖYP programıyla bir devlet üniversitesine yedeklerden atandım. Belgelerimi yeni teslim ettim. Yüksek lisansım başka bir devlet ünisinde ama henüz hazırlık sınıfı yeni bitti ders aşamasına yeni başlayacağım. Atandığım üni yüksek lisansımın olduğu üniye görevlendirileceğimi söyledi. Bende o ünide devam etmek istemiyorum yükseğe. Şuan halihazırda yüksek lisansımı değiştirsem başka yere başvurup kazansam da oraya görevlendirilsem kadrom açısından bir sıkıntı olur mu? Kesin bir cevap alamıyorum kimseden yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikli alanlarda araştırma görevlisi usul ve esaslarına göre kayıtlı olduğunuz yüksek lisansa devam edeceksiniz. Kadro başvurusu yaparken vermiş olduğunuz öğrenci belgesinde bulunan yüksek lisansa devam etmeniz gerekiyor. Kendiniz tekrar başka bir programa başvuramazsınız. Atandığınız üniversite usule uygun olarak görevlendirmenizi yapacak.

Son düzenleme:

deidara2

Öğrenci
merhabalar. ben de öncelikli alan araştırma görevlisiyim ve eğer x üniversitesinin yüksek lisansını kazanırsam kayıt sırasında verdiğim öğrenci belgemde bulunan üniversiteden kaydımı sildirip x üniversitesine kayıt yaptırmayı düşünüyorum. sizce bu noktada bir sorun çıkar mı? bu arada benim üniversitem görevlendirme yapılmayacağını söylüyor.

engineer_ame

Öğrenci
- - - Güncellendi - - -

Öncelikli alanlarda araştırma görevlisi usul ve esaslarına göre kayıtlı olduğunuz yüksek lisansa devam edeceksiniz. Kadro başvurusu yaparken vermiş olduğunuz öğrenci belgesinde bulunan yüksek lisansa devam etmeniz gerekiyor. Kendiniz tekrar başka bir programa başvuramazsınız. Atandığınız üniversite usule uygun olarak görevlendirmenizi yapacak.

Hocam atandığım okulda aynı şeyi söyledi ama başka bir üniversiteye yüksek lisans başvurusunda bulunamayacağıma dair herhangi bir ibare yok. Henüz daha güvenlik soruşturmasındayım göreve dahi başlamadım. Mantıken değiştirmemde bir problem olmaması gerekmezmi? Birde Hocam başvurdum kazandım diyelim ne yapabilirki yök bu durumda

- - - Güncellendi - - -

merhabalar. ben de öncelikli alan araştırma görevlisiyim ve eğer x üniversitesinin yüksek lisansını kazanırsam kayıt sırasında verdiğim öğrenci belgemde bulunan üniversiteden kaydımı sildirip x üniversitesine kayıt yaptırmayı düşünüyorum. sizce bu noktada bir sorun çıkar mı? bu arada benim üniversitem görevlendirme yapılmayacağını söylüyor.

Bende de aynı durum var hocam 2 haftadır araştırıyorum hala net cevap bulamadım.