Suleyman41
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iki yerde yuksek lisansa kaydim vardi. Cari usulle yapilan ilanlara arastirma gorevlisi olmak icin basvuru yapiyordum. O kadar basvuru yaptim ki son basvurumda Yuksek lisansa devam etmek istedigim okulun ogrenci belgesi degil diğer okulun belgesini verdim. Pek umidim de yoktu acikcasi elimde kalan belgeyi kullandim.
Hala inanamasam da sinavi kazandigimi ogrendim. Kayit için gerekli belgelerde öğrenci belgesi de mevcut. Bu sefer yuksek lisansa devam etmek istedigim universiteyi versem probllem olur mu. Okuldaki yetkililere bu durumu söylemem in sorun çıkarma gibi bir ihtimali var mi. Bu soru sebebiyle uyuyamadim. Bilen varsa cok sevinirim. Teşekkürler.
Hala inanamasam da sinavi kazandigimi ogrendim. Kayit için gerekli belgelerde öğrenci belgesi de mevcut. Bu sefer yuksek lisansa devam etmek istedigim universiteyi versem probllem olur mu. Okuldaki yetkililere bu durumu söylemem in sorun çıkarma gibi bir ihtimali var mi. Bu soru sebebiyle uyuyamadim. Bilen varsa cok sevinirim. Teşekkürler.