Araştırma görevlisi yüksek lisans yaptığı üniversiteyi degistirebilir mi?

Suleyman41

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iki yerde yuksek lisansa kaydim vardi. Cari usulle yapilan ilanlara arastirma gorevlisi olmak icin basvuru yapiyordum. O kadar basvuru yaptim ki son basvurumda Yuksek lisansa devam etmek istedigim okulun ogrenci belgesi degil diğer okulun belgesini verdim. Pek umidim de yoktu acikcasi elimde kalan belgeyi kullandim.

Hala inanamasam da sinavi kazandigimi ogrendim. Kayit için gerekli belgelerde öğrenci belgesi de mevcut. Bu sefer yuksek lisansa devam etmek istedigim universiteyi versem probllem olur mu. Okuldaki yetkililere bu durumu söylemem in sorun çıkarma gibi bir ihtimali var mi. Bu soru sebebiyle uyuyamadim. Bilen varsa cok sevinirim. Teşekkürler.

Suleyman41

Öğrenci
Başvuru aşamasında çok ümitsizdim öncesinde fazlaca başarısız sonuç almıştım. Elimdeki belgeler bitmek üzereydi, başvurunun zamanı kısaydı. Sonuç olarak elimde olanı verdim. Salı günü kayda gideceğim. bu durumu anlatacağım ancak bir problem olur mu? Henüz belgeler yök'e gitmedi. Her iki üniversitede de öğrenci olarak kaydım mevcut?

A

Akademik Forum

Guest
Şimdi sana yardımcı olmak istiyorum sorunu cevaplayım diyorum ama biraz daha açman gerekiyor meseleyi.. Yani belgen ilandaki başvuru şartlarını sağlamış ki girmiş sınava kazanmışsın.. Neden o belgeyi vermek istemiyorsun? Diğer belgen farklı bir bilim dalında mı? Hadi elinde belgen yoktu tamam ama e-devletten neden almadın?

A

Akademik Forum

Guest
İlanın şartlarındaki durumu her iki kaydınız da sağlıyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum.