Araştırma görevlisi

Ack36

Öğrenci
Atatürk Üniversitesi inşaat mühendisliğini yeni bitirdim. Agno 2.91 ales 80.59630 yds 75. Yüksek lisans için hidrolik abd'na başvuru yaptım, kabul edildi. Bir sürü inşaat mühendisliği bölümü var. Yeni açılanları da ekleyince araştırma görevlisi kadrolarına başvurmak mantıklı ama agno üç üzeri deil ayrıca torpil bulmakta zor, bilen birileri akıl verip yol gösterebilir mi??

A

Akademik Forum

Guest
Lisans notun üçün altında oldugu için girebileceğini pek sanmıyorum, en azından ben girebilen görmedim

A

Akademik Forum

Guest
Atatürk Üniversitesi inşaat mühendisliğini yeni bitirdim. Agno 2.91 ales 80.59630 yds 75. Yüksek lisans için hidrolik abd'na başvuru yaptım, kabul edildi. Bir sürü inşaat mühendisliği bölümü var. Yeni açılanları da ekleyince araştırma görevlisi kadrolarına başvurmak mantıklı ama agno üç üzeri deil ayrıca torpil bulmakta zor, bilen birileri akıl verip yol gösterebilir mi??

Bu saatten sonra lisans ortalamanızı değiştiremeyeceğiniz için ales ve yabancı dil notlarınızı yükseltmeye bakın. Bir bölümde 1 kişi almak işin kadro ilanı çıkıyorsa sahibi genellikle önceden belli oluyor malesef. Ancak geçen yıl yök öncelikli alanlar araştırma görevlisi kadroları adıyla yaklaşık 1000 kişilik araştırma görevlisi kadrosu açtı. Bazı üniveraitelerde aynı bölüme 8-10 araştırma görevlisi alındı. Bu kadrolara torpilsiz yerleşen not ortalaması sizinkinden de düşük arkadaşlarım var. Bu sene tekrar aynı şekilde alım yapılacağı söyleniyor. Benim tavsiyem bu ilanları takip edin.

S

Slmrz

Guest
araştırma görevlisi

Bu saatten sonra lisans ortamlamanızı değiştiremeyeceğiniz için ales ve yabancı dil notlarınızı yükseltmeye bakın. Bir bölümde 1 kişi almak işin kadro ilanı çıkıyorsa sahibi genellikle önceden belli oluyor malesef. Ancak geçen yıl yök öncelikli alanlar araştırma görevlisi kadroları adıyla yaklaşık 1000 kişilik araştırma görevlisi kadrosu açtı. Bazı üniveraitelerde aynı bölüme 8-10 araştırma görevlisi alındı. Bu kadrolara torpilsiz yerleşen not ortalaması sizinkinden de düşük arkadaşlarım var. Bu sene tekrar aynı şekilde alım yapılacağı söyleniyor. Benim tavsiyem bu ilanları takip edin.

Yeni açılan inşaat mühendisliği bölümlerinde araştırma görevlisi alımı yapılırken beş altı kadroyu tek seferde mi açarlar, yoksa tek tek açıp uzun süreye mi yayarlar?

D

Düş kırıklığı

Guest
Lisans notun üçün altında oldugu için girebileceğini pek sanmıyorum, en azından ben girebilen görmedim

Yok artık ya!!! Niye giremesin ki, bilgisine vizyonuna ne kadar istekli olduguna bakarlar. Benim bi arkadaşım vardı lisans notu 2.70 lerdeydi ama adam son sınıfta inşaat mühendisliği bölümünde yüksek lisans öğrencilerinin makalelerini çevirirdi. Ales yds puanı da iyiydi. Simdi adam araştırma görevlisi.