havacı01
Öğrenci
Dostlar merhabalar benim bir sorum var, bir ilana başvuru yapacağım
Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
*Bölüm ve Anabilim Dalını belirtir bir dilekçe
*Nüfus cüzdanı fotokopisi
*2 fotoğraf
*Özgeçmiş
*Öğrenim durumunu gösteren belgeler(onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi)
*Resmi transkript,
*Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS, YDS veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığıânca kabul edilen eşdeğer bir Sınav Belgesi)
*ALES belgesi fotokopisi
1 Özgeçmiş nasıl özgeçmiş yök formatlı mı olmalı?
2 Öğrenim durumunu gösteren belge diyor onaylı sureti nereden edineceğim noterden diploma fotokopisini mi onaylatacağım?
3 Resmi transkript diyor, sırf bu başvuruyu yapabilmek için bulunduğum ilden okula gidip transkript mi alacağım öyleyse her ay okula gitmem lazım benim yoksa mezun olurken(2013) aldığım transkriptin fotokopisi olur mu ?
Hiç bir şey net yazılmamış cevaplayan herkese teşekkürler
Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
*Bölüm ve Anabilim Dalını belirtir bir dilekçe
*Nüfus cüzdanı fotokopisi
*2 fotoğraf
*Özgeçmiş
*Öğrenim durumunu gösteren belgeler(onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi)
*Resmi transkript,
*Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS, YDS veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığıânca kabul edilen eşdeğer bir Sınav Belgesi)
*ALES belgesi fotokopisi
1 Özgeçmiş nasıl özgeçmiş yök formatlı mı olmalı?
2 Öğrenim durumunu gösteren belge diyor onaylı sureti nereden edineceğim noterden diploma fotokopisini mi onaylatacağım?
3 Resmi transkript diyor, sırf bu başvuruyu yapabilmek için bulunduğum ilden okula gidip transkript mi alacağım öyleyse her ay okula gitmem lazım benim yoksa mezun olurken(2013) aldığım transkriptin fotokopisi olur mu ?
Hiç bir şey net yazılmamış cevaplayan herkese teşekkürler