Arkadaslar fikrinize ihtiyacim var

Yds-ales

Öğrenci
Merhabalar ortalamam 3.87 ,ales puanım 75, dil puanım 65,bölümüm isletme.
Araştırma Görevliliğine başvurmak istiyorum.ancak bu puanlar yeterli olur mu emin değilim.Bazı arkadaşlarım 90+ puanlar la atandıklarını duyuyorum.acaba 1yil daha evde çalışarak puanlarımi mi yükseltmeliyim yoksa yüksek lisansa mi hemen başlamalıyım?sizlerden tecrübelerinizi paylasmanizi rica ediyorum.teşekkürler.

eczak

Yardımcı Editör
Hocam önümüzde daha sınavlar ve vakit var alesi de dili de yükseltin derim. Özellikle iibf bölümlerinde rekabet çok üst düzey. Yüksek puanlar havalarda uçuşuyor. Başarılar

Nil91

Öğrenci
Merhabalar ortalamam 3.87 ,ales puanım 75, dil puanım 65,bölümüm isletme.
Araştırma Görevliliğine başvurmak istiyorum.ancak bu puanlar yeterli olur mu emin değilim.Bazı arkadaşlarım 90+ puanlar la atandıklarını duyuyorum.acaba 1yil daha evde çalışarak puanlarımi mi yükseltmeliyim yoksa yüksek lisansa mi hemen başlamalıyım?sizlerden tecrübelerinizi paylasmanizi rica ediyorum.teşekkürler.
Bence vakit kaybetmeden yükseğe başlayın Ales yds bir iki aylık çalışmalarla yükseltilecek sınavlar, gerekirse sınava hazırlık kurslarına gider yazın halledersiniz Başarılar

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yds-ales

Öğrenci
Çok teşekkürler hocalarım. Bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var.yüksek lisansı yaptığımız üniversite araş gör kabulde etkili mi?yaşadıgim şehirde ki üniversite küçük. Ankara istanbul izmir gibi illerde yüksek yaparsam avantajı ne olur?çok teşekkürler.

Nil91

Öğrenci
Hocam sizi tanımış oluyorlar bu süreçte Böyle bir avantajı var tabi Ama ihtiyaç olup kadro açılması ve sizin alınmanız garanti olmadığı için üniversitenin kadro potansiyelinden çok bence iyi eğitim veren bir üniversite seçin Kendinizi iyi yetiştirirebileceğiniz bir üniversite seçmek daha mantıklı geliyor bana

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi