Malinconia
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar ben İstanbul Üniversitesinde bir yüksek lisans programına kayıtlıydım ancak bu programdan kaydımı sildirip başka bir programa kaydolmaya karar vermiştim, şimdi ben temmuzun ortasında kaydımı sildirmek için dilekçe verdim ve birkaç gün önce gidip enstitüye sorduğumda kaydımın silindiğini söylediler bana, aynı okulda başka bir yüksek lisans programının mülakatlarına girip o programa kaydolmaya hak kazandım kayıtlar 27 ağustos 3 eylül arası benim sorunum şu : şimdi ben e-devletten baktığımda askerlik durum belgemde halen yüksek lisansa kayıtlı olarak gözüküyorum ve tecil tarihim de 24 aralık 2018 olarak gözüküyor, ben ağustos sonu kayıt olmaya gittiğimde benim kaydımı yaparlar mı bu halde ? Çünkü bildiğim kadarıyla bir tezli yüksek lisans programına kayıtlıyken başka bir tezli yl programına kayıt olamıyoruz, yarın enstitüye de gidip soracağım ama sanırım şu an sıkıntı kütükteki askerlik şubesinde orada sisteme yansımadığı için halen yüksek lisansa kayıtlı gözüküyorum :S Aynı durumu yaşayan ya da önceden başına gelmiş kimse var mı forumda acaba nasıl bir yol izlemem gerekir ? Kütükte kayıtlı olduğum askerlik şubesini arayarak süreci hızlandırmaya çalışmak en mantıklısı mı ? Teşekkürler şimdiden yardımcı olacak herkese.