ATA-AÖF 2016-2017 Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Görev Talepleri

dpd06

Öğrenci
Hele 32 gun bi vadelide dursun boşu boşuna gözetmene, sınav sorumlusuna verilmesin. Nasıl olsa ihtiyaçları yok

Hocam ben BİMER'e şikayet ettim, alttaki metni kopyala yapıştır yapın siz de şikayet edin, belki bir işe yarar, 2 dakikanızı almaz.

"Sayın yetkili, ... Üniversitesinde 3 yıldır Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktayım. Araştırma görevlisi olarak çeşitli sınavlarda gözetmen veya salon başkanı olarak görev almaktayım. Şikayetim Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav görevlisi ödemelerinin oldukça geç yapılmasıı ile ilgilidir. 28-29 Ocak tarihlerinde yapılan Atatürk Üniversitesi Güz Dönemi Final Sınavı Görevlerinin ücretleri 33 gündür halen görev yapanların hesabına yatmamıştır. Bu durum her sınav döneminde tekrarlanmakta ve ücretler çok geç yatmaktadır, ÖSYM bu konuda standardı yakalamıştır ve 1 hafta içinde ücretleri yatırmaktadır. Ancak açıköğretim fakülteleri için bu durum söz konusu değildir. Ücretlerin sadece bu sınav için değil tüm sınav görevleri için daha erken yatması ve sınavda görev alanların mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını saygırlarımla arz ederim."
 

Ömer16

Öğrenci
1.oturum önce yattı yarım saat sonra 2. oturum yattı.Zannedersem cumartesi pazar banka parayı bekletecek.Haftaya geri kalan oturum yatar.
 
A

Akademik Forum

Guest
3-4 Mart bütünleme ücretleri

3-4 mart 2017 bütünleme sınav ücretleri yatmaya başladı.
 
Üst