aynı anda hem yüksek lisans hem de farklı fakülte de lisans okumak

yamakasi_szn

Öğrenci
iyi günler sorum şu aynı anda yükseklisans ve lisans okunabilinir mi... ben kamu yüksek lisans okuyorum seneye de ziraat okumayı düşünüorm. aynı anda okunur mu. 2009 da danıştay onaylamştı.. bilgisi olan var mı. bazıları iki örgün okunmaz dior..

BayYusuf

Araştırma Görevlisi
iyi günler sorum şu aynı anda yükseklisans ve lisans okunabilinir mi... ben kamu yüksek lisans okuyorum seneye de ziraat okumayı düşünüorm. aynı anda okunur mu. 2009 da danıştay onaylamştı.. bilgisi olan var mı. bazıları iki örgün okunmaz dior..

Daha once YOK un Abant I.B. Universitesine yazdigi bir yaziyi okumustum. Farkli seviyelerde oldugu muddetce kabul ediliyor. Yani ayni anda iki lisans yada iki yuksek lisans okunmaz ama biri lisans biri yuksek ise sorun yok. Yada doktora yaparken baska dalda yuksek yapsan sorun olmuyo. Diye hatirliyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha once YOK un Abant I.B. Universitesine yazdigi bir yaziyi okumustum. Farkli seviyelerde oldugu muddetce kabul ediliyor. Yani ayni anda iki lisans yada iki yuksek lisans okunmaz ama biri lisans biri yuksek ise sorun yok. Yada doktora yaparken baska dalda yuksek yapsan sorun olmuyo. Diye hatirliyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı anda birden fazla yüksek lisans yapılabiliyor hocam. Bilginize.

nutritionist

Öğrenci

Hocam kesin olarak söylüyorum ki hem yüksek lisans hem de lisans kaydında hiç bir problem yoktur. Şahsen ben de hem yüksek lisans hem lisans öğrencisiyim.

A

Akademik Forum

Guest
hocam ben yüksek başlayacağım eylül de aynı zamanda eylül de lisans da başlatabilirim di mi sınavlarına girdim tercih yapmak istiyorum

A

Akademik Forum

Guest
Başlatamazsınız, ikisinden birini tercih ermeniz gerekecek. Geçen sene alınan karara göre aynı anda iki programda kayıtlı olmak mümkün değil.

A

Akademik Forum

Guest
Ben şu an lisansa ve yüksek lisansa kayıt yaptıracağım ama birinin kaydını donduracağım bu mümkün mü acil?