Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="collin" data-source="post: 134085" data-attributes="member: 35666"><p>Nazmi Hocam, benim aynı alanda doktorayla ilgili bir sorum var. Sorunumu şöyle özetleyeyim: ben 2011 yılında itü'ye 35. maddeyle görevlendirilmiş öyp asistanıyım (yök kontejanıyla). öyp'yi kazanmadan önce Yıldız 'da aynı anabilim dalında doktorayı bireysel olarak kazanmış ancak ailevi nedenler nedeniyle kayıdımı sildirmiştim (15 gün kadar kayıtlı kaldım). Bu yaz tekrar düzenlenen af kapsamında Yıldız'a tekrar kaydımı yaptırdım. Yani bu hafta itibariyle hem itü hem de yıldız da aynı anabilim dalında doktora kaydım var. Ancak ders saydırma konusunda problem yaşıyorum. Enstitü sekreteri İtü' den kayıt sildirme belgesi getirmeden İTÜ de aldığım dersleri saydırmak için vereceğim dilekçemi kabul etmeyeceğini söyledi. Ama benim İTÜ'den şu an kaydımı sildiremem çünkü 35 ile görevlendirilmiş öyp asistanıyım. Bu arada İTÜ de derslerimi bitirdim. Yıldız da ise hiç ders almadım. Forumda sizin ortak derslerin diğer lisansüstünde programda saydırılabileceği ile ilgili yorumunuzu okumuştum. </p><p></p><p>Hocam ben itü de aldığım dersleri Yıldız da nasıl saydırabilirim? Bölüm başkanı "bölümde görüşülüp duruma göre ben derslerini sayarım" diyor ancak Enstitü sekreteri "bölüm saysa da biz kabul etmeyiz, başka üniversitelerde böyle birşey yapılıyorsa ya onlar ya biz yanlış yapıyoruzdur, böyle birşey varsa ispatlayın" diyor. Hocam özetle ben gerçekten İTü de aldığım derslerin hiçbirini Yıldız da saydıramaz mıyım? Eğer saydırabiliyorsam buna nasıl emsal gösteririm?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="collin, post: 134085, member: 35666"] Nazmi Hocam, benim aynı alanda doktorayla ilgili bir sorum var. Sorunumu şöyle özetleyeyim: ben 2011 yılında itü'ye 35. maddeyle görevlendirilmiş öyp asistanıyım (yök kontejanıyla). öyp'yi kazanmadan önce Yıldız 'da aynı anabilim dalında doktorayı bireysel olarak kazanmış ancak ailevi nedenler nedeniyle kayıdımı sildirmiştim (15 gün kadar kayıtlı kaldım). Bu yaz tekrar düzenlenen af kapsamında Yıldız'a tekrar kaydımı yaptırdım. Yani bu hafta itibariyle hem itü hem de yıldız da aynı anabilim dalında doktora kaydım var. Ancak ders saydırma konusunda problem yaşıyorum. Enstitü sekreteri İtü' den kayıt sildirme belgesi getirmeden İTÜ de aldığım dersleri saydırmak için vereceğim dilekçemi kabul etmeyeceğini söyledi. Ama benim İTÜ'den şu an kaydımı sildiremem çünkü 35 ile görevlendirilmiş öyp asistanıyım. Bu arada İTÜ de derslerimi bitirdim. Yıldız da ise hiç ders almadım. Forumda sizin ortak derslerin diğer lisansüstünde programda saydırılabileceği ile ilgili yorumunuzu okumuştum. Hocam ben itü de aldığım dersleri Yıldız da nasıl saydırabilirim? Bölüm başkanı "bölümde görüşülüp duruma göre ben derslerini sayarım" diyor ancak Enstitü sekreteri "bölüm saysa da biz kabul etmeyiz, başka üniversitelerde böyle birşey yapılıyorsa ya onlar ya biz yanlış yapıyoruzdur, böyle birşey varsa ispatlayın" diyor. Hocam özetle ben gerçekten İTü de aldığım derslerin hiçbirini Yıldız da saydıramaz mıyım? Eğer saydırabiliyorsam buna nasıl emsal gösteririm? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak