Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pelinn" data-source="post: 189038" data-attributes="member: 8332"><p>nazmi hocam kafam karıştı bnm o yüzden sormak istedim. ben şu an sosyal bilimler entitüsünde tezli yüksek lisanstayım,1 sene hazırlık okudum bu dönem başlıyacağım o yüzden. ama kendi bölümüm olan eğitim bilimlerindende tezli yüksek lisansa başvurmak istiyorum bu dönem harç meselesi kafamı karıştırdı , eğitmde tezli yüksek</p><p> lisansı ücret ödemeden yapmam için şu an var olan sosyal bilimlerdeki yüksek lisansımdan kaydımı silmem mi gerekir? </p><p> yoksa kayıt falan silmeden sosyal bilimlerden bu dönem eğitimde yüksek lisansa başlayıp ücretsiz okuyabilir miyim???</p><p> şimdiden tşkrler cvp için...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pelinn, post: 189038, member: 8332"] nazmi hocam kafam karıştı bnm o yüzden sormak istedim. ben şu an sosyal bilimler entitüsünde tezli yüksek lisanstayım,1 sene hazırlık okudum bu dönem başlıyacağım o yüzden. ama kendi bölümüm olan eğitim bilimlerindende tezli yüksek lisansa başvurmak istiyorum bu dönem harç meselesi kafamı karıştırdı , eğitmde tezli yüksek lisansı ücret ödemeden yapmam için şu an var olan sosyal bilimlerdeki yüksek lisansımdan kaydımı silmem mi gerekir? yoksa kayıt falan silmeden sosyal bilimlerden bu dönem eğitimde yüksek lisansa başlayıp ücretsiz okuyabilir miyim??? şimdiden tşkrler cvp için... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak